ohodnotit

Pan Osud

Mr. Destiny

Další název:
Pán Osud
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Pan Osud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
miklus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2014
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2011
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2018
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.4.2010
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2007
CZBoban
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2013
milwaukee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9940minih9940Kapitán Planet (1990) 
Captain Planet n
minih17698minih17698Rambo (1982) 
First Blood n
minih64709minih64709Ghosts (1997) 
Ghosts n
minih39470minih39470Péčko pro začátečníky (2003) 
After School Special n
minih5553minih5553Černý tulipán (1963) 
La Tulipe noire n
minih4971minih4971Casper (1995) 
Casper n
minih27726minih27726Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 
Battlefield Earth n
minih75849minih75849Take This Waltz (2011) 
Take This Waltz n
minih58435minih58435Muž ve stínu (2009) 
The Ghost Writer n
minih76208minih7620850/50 (2011) 
50/50 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.3 % (7)
9   - miklus
7   - luan66
10 - bolzanos
9   - antoninses
7   - Brosis
8   - CZBoban
9   - milwaukee
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166969
Osobností: 662316
Fotografií: 652612
Plakátů: 313842
Obsahů a biografií: 153937

Poslední komentáře

Sviňa (2019)

Hrozné

Sviňa
tím nemyslím film,ale ten   příběh-jestli se zakládá   na skutečnosti-a myslím,že   ano,tak je to hrůza...a je mi   z toho nanic...Nechápu,proč více >

Autor: twins | Hodnocení: 10 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Film komentuju hned po jeho   shlédnutí. Nějak jsou ve   mě ještě emoce, ale i tak   se pokusim být objektivní.   Spojila se tu dvě velmi   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 9 / 10

Dlouhý, Široký a Krátkozraký (20...

Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Jedna z mála divadelních   kusů Járy da Cimrmana, na   které se rád kouknu. Jinak   bych řekl, že se to hodně   přeceňuje.

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

Rozkoš (2013)

Rozkoš
Co k tomu dodat? Jestli to   měla být jakási   psychologická sonda tak je to   skoro stejně velký průšvih   jako jestli to měla být   avizovaná více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Bloodshot (2020)

Vin Diesel superhrdina...

Bloodshot
Túžba Diesela zahrať si   superhrdinu dopadla   zle.Scenár pláva na vode ako   Titanic a ľadovec, ktorý ho   potopil pozostáva z trapných   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.421/0.156