reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pach smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.10.2017
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2008
MIMO76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.4.2007
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Kalfino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2010
Holas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.12.2007
ptaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35830minih35830Temný stín nad L.A. (2002) 
Dark Blue n
minih23345minih23345Z českých mlýnů (1941) 
Z českých mlýnů n
minih149186minih149186Exorcista (2016) [TV seriál] 
The Exorcist n
minih31014minih31014Andělé to ukončí (1989) 
Terminal Angeles n
minih34739minih34739Gangsteři v modrém (1996) 
n
minih41423minih41423Expedice Bismarck (2002) 
Expedition: Bismarck n
minih22485minih22485Vice Academy 2 (1990) 
Vice Academy 2 n
minih5756minih5756Ďábelské krásky (1994) 
n
minih17677minih17677Ragtime (1981) 
Ragtime n
minih86254minih86254Nevědomí (2013) [2k digital] 
Oblivion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.3 %
4   - Agostino
7   - ignac1
1   - miroslav22
7   - Rendys
7   - tvo
6   - dx23
6   - mirisek
5   - Collie
5   - Ladik80
8   - Andula2912
3   - MIMO76
8   - mikinicm
7   - Kalfino
7   - Holas
5   - ptaky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.195/0.159