Zari
ohodnotit

Pach krve 5: Krvavý masakr [Video]

Wrong Turn 5: Bloodlines

Další název:
Wrong Turn 5; Wrong Turn 5: Bloodbath; Pach krvi 5: Krvavý masaker (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Pach krve 5: Krvavý masakr
Příběh o kanibalské rodince volně navazuje na předchozí filmy v sérii "Wrong Turn" a dal by se označit jako prequel prvního dílu, stejně jako předchozí příběh z této série.

Hlavním záporákem je sériový vrah Maynard, který již třicet let uniká spravedlnosti. Ovládá tři kanibalské bratry, kteří cítí velkou příležitost pro své vraždění a choutky při blížícím se svátku Halloweenu a rockovém festivalu Fairlake v Greenbrier v Západní Virginii. Na festival vyráží také pětice studentů - tři chlapci a dvě dívky. Nešťastnou náhodou srazí po silnici jdoucího Maynarda, který je s nožem v ruce ohrožuje. Mladíci muže přemůžou, ale u potyčky se objeví místní šerifka Angela Carterová. Všichni jsou zadrženi a včetně dívek umístěni v cele na policejní stanici. Jeden ze studentů, Billy, vezme vinu na sebe a ostatní jsou propuštěni. Carterová zjistí totožnost hledaného vraha a přivolá na druhý den eskortu. Maynard neustále vyhrožuje, že se dostaví jeho přátelé kanibalové a všechny zabijí, což bude to nejmenší, na co policajtku připravuje. Zrůdy mezitím příležitostně likvidují své oběti, podaří se jim také zničit spojení a dodávku elektřiny do městečka. Pomalu se blíží chvíle Maynardova osvobození.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Pach krve 5: Krvavý masakr
POZOR, SPOILER

U Fairlake v západní Virgínii si Billy užívá ve stanu se svou dívkou Cruz, když sem vpadne někdo se znetvořenou tváří. Billy ihned zaútočí a sezná, že to byl jeho kamarád s maskou. Je jich tu více a chystají se na Mountain Man Music festival, na což musíte mít masku, jinak to nejde. Je zde i Katleen Weberová, hlasatelka, která vše měla uvádět. Ale šla si zaběhat a v lese byla napadena a zabita.

Do skupiny s Billem patří ještě Julian a Lita s Gusem. Přišli sem fetovat, mají dokonce i houbičky. Jenže k tomu nedojde, neb po cestě málem srazí šéfa mutantů. Vypadá normálně, oni u něj jen žijí. Ten pak tasí nůž a je proto zkopán. Mutant ví, jak by to dopadlo, nejet zrovna kolem šerifka Carterová. Ta je všechny zatkne a nechá na místě jen kolegu, kterému říká juniore. S celou partičkou pak odjíždí. Junior je hned poté mutanty mučen.

Šerifka Carterová má starosti. Billy totiž bere veškerou vinu na sebe a ona tedy musí ostatní propustit. Také už ví, že "šéf" kanibalů je hledán a že se jmenuje Odets Maynar. Jeho přátelé, tedy mutanti, mezitím zruší signál a na drátech usmaží zaměstnance elektráren. Tím je město bez proudu. V této tmě se vydává Cruz za Billym do arestu, aby mu donesla večeři. Je však nalezena mutanty, a ti si s ní pohrají. Takže ona již na strážnici nedorazí, na rozdíl od Juliana, který šel za ní. Tím pádem zůstali Lita s Gusem o samotě a hned po tom, co toho řádně využili, dostanou nečekanou návštěvu. Jsou to mutanti. Ti Guse zajmou a později nelidsky mlátí kladivy, načež jej položí u strážnice a přejedou autem. Jako reakci na to rozdá šerifka zbraně každému, kdo je na strážnici, mimo Odetse. I místnímu opilci, kterého tu zavřela do vystřízlivění. Sama se vydává volat o pomoc do dílny, kde je vysílačka i zdroj napětí. Na strážnici mezitím přichází Lita, kterou málem zastřelí onen opilec. Volání o pomoc nedopadlo dobře, šerifce nebylo uvěřeno, a tak se vrací zpět. Billy trvá na svém, že půjde hledat Cruz, a také tak učiní. Julian jde s ním, ale najdou její mrtvolu. Chvíli poté se dostanou do spárů mutantů, kteří je odvezou na hřiště, kde si s nimi hrají. Opilec je vyslán pro juniora, ale je lapen a končí v sudu. Lita se nechá ukecat Odestem a ten ji oslepí. Neuteče však, protože se vrací šerifka. Divočiny odskáče ještě policajt Jason, a již přichází na řadu šerifka s Litou...


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

 Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)
Pach krve 6: Krvavý hotel n
Wrong Turn 6: Last Resort
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Valeri Milev

(pokračování)

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)

 Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)
Pach krve 4: Krvavý počátek n
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Žánr: akční / horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 3 (2009) [Video]

 Pach krve 3 (2009) [Video]
Pach krve 3 n
Wrong Turn 3: Left for Dead
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]

 Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]
Pach krve 2: Cesta nikam n
Wrong Turn 2: Dead End
Žánr: thriller / horor
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Joe Lynch

(pokračování)

Pach krve (2003)

 Pach krve (2003)
Pach krve n
Wrong Turn
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Rob Schmidt

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

81 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:30 - 00:35

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zimní love story (Winter Love Story)

Zimní love story
Winter Love Story

David McGunigal

McGunigal David

Naposled navštívené:
Zimní love story (Winter Love Story)

Zimní love story
Winter Love Story

David McGunigal

McGunigal David