reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu P.S.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.7.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
muad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2007
M13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45898minih45898Ta záležitost s Gray (2006) 
Gray Matters n
minih33469minih33469Absolut Warhola (2001) 
Absolut Warhola n
minih28089minih28089Enigma (2001) 
Enigma n
minih3113minih3113Anna Christie (1930) 
Anna Christie n
minih52433minih52433Krvavá stopa (2007) 
Bukarest Fleisch n
minih44777minih44777Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video] 
Wrong Turn 2: Dead End n
minih46458minih464582019: Noví barbaři (1983) 
I nuovi barbari n
minih64328minih64328Čtyři lvi (2010) 
Four Lions n
minih38883minih38883Tichá pláž (2003) 
Lost things n
minih57607minih57607Pan Hector (1940) 
Monsieur Hector n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - Agostino
3   - lucymat
5   - Rendys
5   - jozo105
6   - uriel
5   - opl
6   - sekkos
5   - Collie
7   - muad
5   - M13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149214
Osobností: 630225
Fotografií: 569231
Plakátů: 270308
Obsahů a biografií: 137136

Poslední komentáře

Popelka (2015)

Popelka
Popelka. Tohle dějové   zpracování mi vůbec   nevadilo, ale naopak bylo   jedno z nejlepších. Přece   jen mi přišlo, že ten   základní děj hrál více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Eva tropí hlouposti (1939)

Eva tropí hlouposti
Tak já strhávám body za tu   debilní hudbu na začátku   filmu. Ta hraje aniž je to   zapotřebí. Jinak jde o   komediální zápletkovou   klasiku s výborným hereckým   obsazením.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Vévodkyně (2008)

Vévodkyně
Miluju historické filmy z   této doby. A tenhle mě   nezklamal. Nádherná   výprava, dobře zvolení   herci, skvělé téma.   Jediné, co mi chybělo více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (...

Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Na začátek: neviděla jsem   první díl. A kdybych   nevěděla o čem to asi tak   je, trvalo by mi hodnou část   filmu se zorientovat. První   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Carnage Park (2016)

Carnage Park
No s tím koncem si mohli dát   více práce, za to body   dolů. Ale jinak se mi to   hodně líbilo. Hluchota skoro   nebyla, i to gore sem tam   potěšilo mé oko, takže za   mne super podívaná.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.126/0.092