reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu P.S.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.7.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
muad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2007
M13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49407minih49407Eonoe (2005) 
Eonoe n
minih14591minih14591O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli (1996) 
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli n
minih41383minih41383A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu (2004) 
Durch diese Nacht sehe ich keinen einzigen Stern n
minih40896minih4089613. okrsek (2004) 
B13 - Banlieue 13 n
minih13732minih13732Nebezpečná hra (1993/1) 
Deadfall n
minih4956minih4956Sledge (1970) 
A Man Called Sledge n
minih39792minih39792Rafťáci (2006) 
Rafťáci n
minih39904minih39904Lovci myšlenek (2004) 
Mindhunters n
minih35318minih35318Waikiki Burodeoseu (2001) 
Waikiki Burodeoseu n
minih23710minih23710Zbožňuju trable (1994) 
I Love Trouble n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - Agostino
3   - lucymat
5   - Rendys
5   - jozo105
6   - uriel
5   - opl
6   - sekkos
5   - Collie
7   - muad
5   - M13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141366
Osobností: 605622
Fotografií: 526034
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130189

Poslední komentáře

The Veil (2016)

Už to fakt nesmažte

The Veil
Tento snímek by měli   americké veřejnosti   promítat už od základní   školy v rámci předmětu   dementní myšlení.Někde v   Kalifornii na více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.987/0.964