reklama
 
ohodnotit

Otec ma zderie tak či tak

Další název:
Prázdniny so strýcom Rafaelom, Heligon
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1981

Celkové hodnocení filmu Otec ma zderie tak či tak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2008
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2005
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2010
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2016
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.11.2007
ORANJESTT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2016
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2647minih2647Ach, milý Harry! (1981) 
Ach du lieber Harry n
minih9915minih9915Kaňon samé zlato (1970) 
n
minih29788minih29788Život je krásný (1980) 
Жизнь прекрасна n
minih66486minih66486Česko Slovensko má talent (2010) [TV pořad] 
Česko Slovensko má talent n
minih3124minih3124Tisíc dnů s Annou (1969) 
Anne of the Thousand Days n
minih71863minih71863Ve stínu (2012) 
Ve stínu n
minih20554minih20554Takový je život (1929) 
Takový je život n
minih29659minih29659Po čem ženy touží (2000) 
What Women Want n
minih108055minih108055Raněné srdce (2009) 
Kærestesorger n
minih5275minih5275Con Air (1997) 
Con Air n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
5   - curil
5   - Edward52
10 - Lienocka22
9   - theremin
7   - luan66
7   - rosta12
7   - zaluzar
5   - karesm
6   - ORANJESTT
10 - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - Nevíš o nějaké protekci (1980)...

15:25 - 15:45

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerův wehrmacht: Zvrat

15:05 - 16:00

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:25 - 16:25

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144315
Osobností: 615091
Fotografií: 539195
Plakátů: 258018
Obsahů a biografií: 132150

Poslední komentáře

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.473/0.425