';
ohodnotit

Osudy dobrého vojáka Švejka I. - IX.

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
225 minut
„Součástí seriálu natočeného roku 1986 jsou i 3. krátké filmy, které v roce 1956 natočil dětský animátor a režisér Jiří Trnka spolu s Werichovým komentářem.“

Celkové hodnocení filmu Osudy dobrého vojáka Švejka I. - IX.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.3% (22 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2013
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2010
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2014
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2010
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2009
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.4.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2007
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2005
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2007
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2018
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2011
Davido
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2017
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2016
gigos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2014
alexandrie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih154695minih154695Novitiate (2017) 
Novitiate n
minih48253minih48253Po stopách hvězd: Jan Tříska (2008) 
n
minih40382minih40382Julius Caesar (2002) [TV film] 
n
minih49460minih49460Bílá tlapka (1994) 
Running free n
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih43195minih43195Našli mě naši (2006) 
Relative Strangers n
minih72121minih72121Tady hlídám já (2012) 
Tady hlídám já n
minih142153minih142153Sluník a Ludvík a velký sýrový závod (2015) [DCP] 
Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa n
minih4568minih4568Brancaleonova armáda (1965) 
L'armata Brancaleone n
minih41731minih41731Čtyři přátelé (1981) 
Four Friends n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.3 % (22)
8   - curil
8   - jmenuji.se
9   - georginaa
10 - melakara
9   - REKBRIT
7   - MildaX
7   - Charlie35
6   - JVSoolen
8   - nick4
10 - fred.appl
10 - dandysek
10 - theremin
9   - phorsky1
10 - adalpri
8   - jambroz58
9   - tvo
8   - PERNIKAR
10 - Davido
8   - Kromak
10 - jirina.cub
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183516
Osobností: 687869
Fotografií: 735358
Plakátů: 354259
Obsahů a biografií: 168896

Poslední komentáře

Krotitelé duchů II (1989)

Krotitelé duchů II
O malinko horší než   jednička, ale pořád vysoký   nadstandard.
Všichni   staří známí zůstali,   jízda je ztřeštěnější,   Vigo jasný saďour i více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Krotitelé duchů: Odkaz (2021)

Krotitelé duchů: Odkaz
Pro Krotitele jsem měla   odjakživa slabost a tento   film byl důstojným návratem   v podstatě všech. Narozdíl   od té feministické   slátaniny více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Případ pro začínajícího kata (19...

Případ pro začínajícího kata
Poetické filmy svou   složitostí dějepravy textem   a obrazotvorností nikdy   neměly u běžných diváků   na růžích ustláno a tak   stále platí, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pearl (2022)

Pearl
Železo sa kuje, dokiaľ je   horúce, a tak po tohtoročnom   X Ti West toho istého roku   dodáva aj prequel Pearl. A   opäť je to kus poriadnej, a více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Hrdina má strach (1965)

Hrdina má strach
Jaroslav Dietl ve své   divadelní hře „Nehoda“   pojal po generace typickou   pracovněprávní vlastnost a   tím je strach. Vlastnost,   která je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení