reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Osudy dobrého vojáka Švejka I. - IX.

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
225 minut
„Součástí seriálu natočeného roku 1986 jsou i 3. krátké filmy, které v roce 1956 natočil dětský animátor a režisér Jiří Trnka spolu s Werichovým komentářem.“

Celkové hodnocení filmu Osudy dobrého vojáka Švejka I. - IX.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2013
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2010
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2009
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.4.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2007
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2007
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2005
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2011
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2016
gigos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2014
alexandrie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45352minih45352Tetička za všechny peníze (1973) [TV inscenace] 
Tetička za všechny peníze n
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n
minih13938minih13938Nekonečný příběh (1984) 
Die unendliche Geschichte n
minih11355minih11355Leť, ptáku, leť! (1978) 
Leť, ptáku, leť! n
minih37413minih37413Lásko moje, kde jsi? (2003) 
Je reste! n
minih54033minih54033Kdo hledá, najde (2007) [TV inscenace] 
n
minih50180minih50180Hledám pronájem (2000) 
Room to Rent n
minih48450minih48450Maminka slaví 100. narozeniny (1972) 
Mamá cumple cien años n
minih63023minih63023Zrádný prsten (2009) [TV film] 
Ring of Deceit n
minih62708minih62708Fighter (2010) 
The Fighter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 %
8   - curil
8   - jmenuji.se
9   - georginaa
9   - REKBRIT
7   - Charlie35
6   - JVSoolen
10 - melakara
8   - nick4
10 - fred.appl
10 - dandysek
7   - MildaX
10 - theremin
9   - phorsky1
8   - jambroz58
9   - tvo
8   - PERNIKAR
8   - Kromak
10 - jirina.cub
10 - gigos
8   - alexandrie

TV Program

ČT1 - Gejzír

22:25 - 22:54

13 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Hra o jablko (1976)

22:30 - 00:00

8 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

NOVA - Království ohně (2002)

22:10 - 00:15

28 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

22:30 - 23:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141500
Osobností: 606102
Fotografií: 526391
Plakátů: 253873
Obsahů a biografií: 130275

Poslední komentáře

Na dřeň (2012) [2k digital]

Na dřeň
Tento film si zařazuji mezi   své oblíbené. Ano, je   surový, je syrový, ale   život je přesně takový.   Musím ocenit tvůrce filmu,   který více >

Autor: anna.spanyo

Ostrov (2005)

Ostrov
Základní kostra děje je   převzata z polské sci-fi   komedie ´Sexmise´. I tam   žila určitá komunita v   podzemním městě, protože   ovzduší na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

BrainStorm (2008) [TV film]

Zajímavý

BrainStorm
námět,silný   příběh,výborná režie a   hlavně vynikající herecké   výkony pánů Trojana a   hlavně Brzobohatého.Určitě   lze doporučit ke shlédnutí.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Star Wars: Epizoda III - Pomsta ...

Efektně

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
natočeno,slušně   zahráno,trochu té   psychologiky(přechod k temné   straně).Na mě trochu   zbytečně dlouhá stopáž a   hlavně závěrečné dva   souboje.Jinak dobrý.-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Jméno (2012)

Jméno
Paráda, dlouho mě ni tak   nepobavilo jako tato   situační komedie. Dokonce   musim říci, že ani česká   divadelní hra divadla Verze   nebyla, více >

Autor: kakkena | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.949/0.923