Zari
ohodnotit

Osudové ženy

Calmos

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
97 minut
„Gynekolog Paul je znechucen svým povoláním a neustálou společností žen, načež prchá na venkov, aby našel ztracený klid. Jeho příkladu následují tisíce mužů, ženy se jich však nehodlají vzdát...“

Komentáře k filmu Osudové ženy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2020
Příjemné překvapení od   režiséra Bertranda Bliera a   mých oblíbených herců   Jeana Rocheforta a Jean-Pierra   Mariella. Jako misogyna mě   film potěšil. Chystal jsem   se na "Calmos"   několik let a nyní nelituji.   Sice v originále,   částečně francouzsky   rozumím, ale s polskými   titulky, což vyplnilo mezery.   Útěk před ženami na venkov   a život u dobrého jídla a   pití s filosofickými   disputacemi - jaká to   blažená představa. Jenže   všeho do času. A jak zpívá   Mirek Hoffmann: Není všechno   zlato, co se třpytí! Paul i   Albert sice úspěšně   unikají, ale svému osudu   neujdou. Lékařské   experimenty v závěru filmu a   úplný konec na ostrově, kdy   oba hrdinové uvíznou v   obrovské vagíně,   originální nápady. Bertrand   Blier nezklamal a natočil   opět jeden ze svých   kontroverzních filmů tak,   že se divák nemůže nudit.   Navíc jsou oba herci v   hlavních postavách v té   nejlepší životní a   herecké formě; je radost je   sledovat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chobotnice 4 (La Piovra 4)

Chobotnice 4
La Piovra 4

Naposled navštívené:
Chobotnice 4 (La Piovra 4)

Chobotnice 4
La Piovra 4