reklama
 
ohodnotit

Ostrov pokladů

Treasure Island

Další název:
Die Schatzinsel
Rok:
1950
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Ostrov pokladů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59008minih59008Barometr (1969) [TV film] 
Barometr n
minih30793minih30793Cirkus (1936) 
Цирк n
minih34903minih34903Férovej zloděj (2003) 
The Good Thief n
minih66726minih66726Rio (2011) 
Rio n
minih70423minih70423Poslední panic (2010) 
The Virginity Hit n
minih28186minih28186Ztraceni v moři (1999) 
The Deep End of the Ocean n
minih58311minih58311Věc Makropulos (1971) [TV divadelní představení] 
Věc Makropulos n
minih18340minih18340S Madonnou v posteli (1991) 
Madonna: Truth or Dare n
minih46844minih46844Odsouzen k smrti (2007) 
Already Dead n
minih145963minih145963Špinavej kšeft (2016) 
Un petit boulot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 % (14)
2   - SvoKar
7   - curil
7   - cicis
7   - clara.bow
6   - Veronika42
7   - M.A.G.
5   - stanko
6   - Petak69
6   - rosta12
7   - POMAJZ
8   - Johnny1
7   - Area
6   - ceskytulak
4   - AgentBláha
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.235