reklama
 
ohodnotit

Ostrov pokladů

Treasure Island

Další název:
Die Schatzinsel
Rok:
1950
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Ostrov pokladů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18102minih18102Rozvedená žena (1978) 
An Unmarried Woman n
minih41248minih41248Černý úsvit (2005) [Video] 
Black Dawn n
minih56690minih56690O kouzelnici Klotýnce (1988) [TV inscenace] 
O kouzelnici Klotýnce n
minih128948minih128948McFarland: Útěk před chudobou (2015) 
McFarland, USA n
minih43385minih43385Godzilla: Útok z neznáma (1965) 
Kaidžú daisenso n
minih62688minih62688Doktorská pohádka (1963) 
Doktorská pohádka n
minih65499minih65499Doktor Smrt (2010) [TV film] 
You Don't Know Jack n
minih47622minih47622Kurýr 3 (2008) 
Transporter 3 n
minih47651minih47651Vyhlídka strachu (2003) [TV film] 
Nightlight n
minih40689minih40689Hele kámo, kdo tu vaří? (2004) 
Waiting... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 %
2   - SvoKar
7   - curil
7   - cicis
7   - clara.bow
6   - Veronika42
7   - M.A.G.
5   - stanko
6   - Petak69
6   - rosta12
7   - POMAJZ
8   - Johnny1
7   - Area
6   - ceskytulak
4   - AgentBláha

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

132 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Po stopách Makabejských

04:30 - 04:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 04:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Čekání na duhu (2014) [TV film...

02:45 - 04:35

107 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.223