ohodnotit

Ostrov pokladů

Treasure Island

Další název:
Die Schatzinsel
Rok:
1950
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Ostrov pokladů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih148863minih148863Zkažená holka (2014) 
Hot Nasty Teen n
minih38305minih38305Zajatec japonských ostrovů (1980) [TV film] 
Shōgun n
minih74528minih74528To jsem já (2008) 
La personne aux deux personnes n
minih41886minih41886Krvavý sport 3 (1997) 
Bloodsport III n
minih50514minih50514Vánoce v Bostonu (2005) 
Christmas in Boston n
minih16059minih16059Podivný pár (1968) 
The Odd Couple n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih15830minih15830Korzárova pomsta (1951) 
La vendetta del corsaro n
minih31678minih31678Pokémon 7: Sbohem, Butterfree (2000) [Video] 
n
minih17414minih17414Příklady táhnou (1939) 
Příklady táhnou n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 % (14)
2   - SvoKar
7   - curil
7   - cicis
7   - clara.bow
6   - Veronika42
7   - M.A.G.
5   - stanko
6   - Petak69
6   - rosta12
7   - POMAJZ
8   - Johnny1
7   - Area
6   - ceskytulak
4   - AgentBláha
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.305/0.275