reklama
 
ohodnotit

Osmnáctiletá

Žánr:
Rok:
1939
Délka:
63 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1939

Celkové hodnocení filmu Osmnáctiletá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2006
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2009
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2008
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.5.2010
K.I.T.T
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.6.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2010
cesta64
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9085minih9085Imagine: John Lennon (1988) 
Imagine: John Lennon n
minih82566minih82566Vpich (2011) 
Puncture n
minih57636minih57636Charlie Chan v Egyptě (1935) 
Charlie Chan in Egypt n
minih32633minih32633Věznice (2000) 
Animal Factory n
minih9488minih9488Jediná cesta (1975) 
Okovani soferi n
minih84533minih84533Veřejná žena (1984) 
La femme publique n
minih10967minih10967Kudy kam? (1956) 
n
minih8305minih8305Hlavní třída (1956) 
Calle Mayor n
minih133362minih133362La comtesse noire (1973) 
La comtesse noire n
minih45658minih45658Lékař umírajícího času (1983) [TV seriál] 
Lekár umierajúceho času n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
6   - argenson
5   - curil
7   - clara.bow
5   - M.A.G.
9   - Petra.Barb
7   - nick4
7   - dandysek
3   - Faustka
6   - rosta12
7   - K.I.T.T
5   - AgentBláha
2   - cesta64

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

10:50 - 11:45

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak si Chruščov podmanil Ameri...

10:35 - 11:40

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Presumpce lásky (2010) [TV fil...

10:15 - 12:10

47 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147975
Osobností: 626703
Fotografií: 562694
Plakátů: 266896
Obsahů a biografií: 135817

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.277/0.244