reklama
 
ohodnotit

Ošklivé káčátko

The Ugly Duckling

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
81 minut
„Dobírají si ho, odstrkují ho, smějí se mu a tak káčátko uteklo z domova, aby si našlo šťastnější život.“

Celkové hodnocení filmu Ošklivé káčátko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2008
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2008
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2011
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2007
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2007
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009
Lucka21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54931minih54931Maria Rosa dohazovačka (2000) [TV seriál] 
María Rosa, búscame una esposa n
minih47679minih47679Postal (2007) 
Postal n
minih47253minih47253V zajetí rytmu (2007) 
Feel the Noise n
minih122520minih122520Hodinový manžel (2014) 
Hodinový manžel n
minih64158minih64158Vrah ve mně (2010) 
The Killer Inside Me n
minih44180minih44180Rabid (1977) 
n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n
minih32593minih32593Zelené peklo (2003) 
Basic n
minih2309minih2309...a pozdravuji vlaštovky (1972) 
...a pozdravuji vlaštovky n
minih44702minih44702Návrat na vrchol (2006) 
We are Marshall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 % (13)
7   - veverka-zr
4   - Prasoid
7   - georginaa
7   - REKBRIT
8   - satyr
8   - extremek.c
9   - renod
8   - RaR
8   - Kloby
9   - žižalka
8   - Kromak
10 - lilinkamir
10 - Lucka21

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Zašlapané projekty (2008) [TV ...

18:55 - 19:15

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

43 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

13 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152443
Osobností: 636635
Fotografií: 579130
Plakátů: 275786
Obsahů a biografií: 139903

Poslední komentáře

Krvežíznivé opice (2007) [Video]

Krvežíznivé opice
Nebetyčná a hrozná hovadina   a kravina, kterou nezachraní   ani učinkovaní Fahrid Murray   Abraham a dalších hvězd a   hvězdiček made in hollywood.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Tomb Raider (2018)

Tomb Raider
Křehká charakterní herečka   Alicia, která mi na roli   připadala nevhodná (chtěl   jsem v ní vidět spíše   některou z rychlých a   zběsilých více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Lara Croft Tomb Raider: Kolébka ...

Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života
De Bont mal v rukách trochu   pestrejší scenár s   exotickejšími lokáciami a   efektnejším vyvrcholením,   ale réžiu odflákol rovnako   ako více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 4 / 10

Tropická bouře (2008)

Tropická bouře
Komediálny potenciál Jacka   Blacka absolútne nevyužitý,   jeho postavu mohol hrať   kdejaký neznámy dement a   film by tým neutrpel. Ben   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.11/0.073