reklama
 
ohodnotit

Osení

Další název:
Young Shoots
Rok:
1960
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
26.5.1961

Celkové hodnocení filmu Osení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.6.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2016
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.5.2015
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.12.2011
ok338
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48482minih48482Vévodkyně (2008) 
The Duchess n
minih9772minih9772Jsem nebe (1970) 
Jsem nebe n
minih51301minih51301Návrat do ráje (1983) [TV seriál] 
Return to Eden n
minih24544minih24544Robinsonka (1974) 
Robinsonka n
minih29028minih29028Smrtelná kořist (1987) 
Deadly Prey n
minih37265minih37265Poslední slovo (1995) [TV inscenace] 
Poslední slovo n
minih31843minih31843Pan Klein (1976) 
Monsieur Klein n
minih42253minih42253Hříchy pro pátera Knoxe (1992) [TV seriál] 
Hříchy pro pátera Knoxe n
minih103448minih103448Would You Rather (2012) 
Would You Rather n
minih45660minih45660Normal (2009) 
Normal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 % (14)
5   - Erkul
7   - jarda53
1   - Pitryx
8   - hvezdyn
6   - Frolíček
8   - Misantrop
7   - melakara
10 - dederon
6   - rosta12
7   - vo.truhlas
8   - tvo
5   - Pavelpi
4   - flogger
7   - ok338
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.157/0.122