Zari
ohodnotit

Osamělá vlčice

La Louve solitaire

Země:
Rok:
1968
Délka:
96 minut

Komentáře k filmu Osamělá vlčice

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Film jsem viděl již před 30   roky, přesto stále   vzpomínám a rád bych se na   něho ještě podíval. Dobrá   detektivka, půvabná lupička   a celkem dobrý příběh.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Souhlasím s red.mannem, tohle   je pro nás pamětníky jasná   klasika a vlastně i kvalita.   Tyhle filmy šly v době, kdy   televizní nabídka byla tak   chudá, že filmy tohoto typu   byly vždy zjevením. A   Osamělá vlčice je opravdu   dobrá, mám ji ještě docela   slušně v paměti.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.11.2015
Krásná vzpomínka na   mládí. Díky jednomu ze   známých, který mi tento   film poslal, jsem si jej mohl   znovu připomenout a jen se   divit. Jak to, že jsem tehdy   neviděl chybu vedle chyby,   nesmysl vedle nesmyslu a   kopance ve scénáři??   Jednoduchá odpověď, film   tehdy naprosto vybočoval z   normalizační scény a byl   hltán zcela jinak. Tehdy bych   hodnotil tak za 90%, dnes tak   s bídou za dvacet. A tak z   toho udělám průměr,   takový podivný průměr, kde   odečtu to, že je snímek   dosti statický a přičtu   Daniéle Gaubert a pěknou   hudbu. 201505029023/9135

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bruce Jay Friedman

Friedman Bruce Jay

Andreas Jung

Jung Andreas

Naposled navštívené:
Bruce Jay Friedman

Friedman Bruce Jay

Andreas Jung

Jung Andreas