';
ohodnotit

Orlí plémě

A Breed Apart

Další název:
Proklaté vítězství; Nebezpečné tajemství; Vzácné plémě
Žánr:
Rok:
1984
Délka:
95 minut
„Příběh tajemného samotáře, který se vášnivě věnuje ochraně hnízdícího páru vzácného orla.“

Celkové hodnocení filmu Orlí plémě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2006
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2019
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2012
ktomcio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2020
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2007
eragorn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20714minih20714Butterfield 8 (1960) 
BUtterfield 8 n
minih192012minih19201290 minut do smrti (2021) 
Castle Falls n
minih28341minih28341Kdo s koho (1999/1) 
Election n
minih167123minih167123Kateřina Veliká (2019) [TV minisérie] 
Catherine the Great n
minih73123minih73123Dny plynou (1970) 
Idu dani n
minih142803minih142803Co na to Češi (2016) [TV pořad] 
Co na to Češi n
minih36245minih36245Lesní ženka (1974) [TV inscenace] 
Lesní ženka n
minih127633minih127633Tony, je čas dospět (2013) 
Grow Up, Tony Phillips n
minih55923minih55923Sladká pomsta (1990) 
Sweet Revenge n
minih141530minih141530Morris z Ameriky (2016) 
Morris from America n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (13)
7   - curil
6   - Erkul
8   - clara.bow
6   - M.A.G.
6   - videofil
8   - Bara.40
6   - Mlapiska
8   - catamount
6   - Manučao
8   - oulisna
6   - ktomcio
8   - renbie
8   - eragorn
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 184314
Osobností: 689184
Fotografií: 739084
Plakátů: 357169
Obsahů a biografií: 169839

Poslední komentáře

Okamžitá spravedlnost (1986)

Okamžitá spravedlnost
Nostalgická akční   videojízda, kde si mstitele   zahrál Michael Paré. Ten se   sice nikdy hvězdou nestal,   ale za pozornost stojí.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

V pasti (2016) [TV seriál]

Klasický Netflix

V pasti
Z hlediska žánru se jedná o   průměrnou kriminálku,   která nijak zvlášť   nenadchla. Sem tam je to   napínavé, hraje tam hezká   hudba a je více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 1 / 10

Indian Horse (2017)

Indian Horse
Literární předlohu bohužel   neznám, ale musím říct,   že film se mi moc líbil.   Není to sice vůbec veselá a   optimistická podívaná, o to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Legendy zítřka (2016) [TV seriál...

Hodnocení po první řadě

Legendy zítřka
Zatím se mi to opravdu   líbí. Každý díl byl   něčím zajímavý, někdy v   minulosti, jindy v   budoucnosti. Uvidím, jestli   mě to přestane v více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Žert (1968)

Žert
Celkem zajímavý snímek, na   tu dobu i dost odvážný.   Somr mi na roli v některých   okamžicích perfektně   seděl, ale bohužel seladona   jsem mu nevěřil...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení