reklama
 
ohodnotit

Opice v zimě

Un singe en hiver

Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Opice v zimě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2011
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.7.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2011
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2012
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2018
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2015
louie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20097minih20097Šalamoun a královna ze Sáby (1959) 
Solomon and Sheba n
minih24416minih24416Život na zámku (1995) [TV seriál] 
Život na zámku n
minih45005minih45005Ubohý pan Kufalt (1981) [TV inscenace] 
Ubohý pan Kufalt n
minih13238minih13238Muži bez křídel (1946) 
Muži bez křídel n
minih9850minih9850Kachna na pomerančích (1975) 
L'Anatra all'arancia n
minih5206minih5206Co řekne žena (1958) 
Co řekne žena n
minih112094minih112094Zamini (2013) 
Quai d'Orsay n
minih24723minih24723Šestapadesát neomluvených hodin (1977) 
n
minih8312minih8312Hledá se Benji (1987) 
Benji the Hunted n
minih107172minih107172Anděl na skřipci (2001) 
Nailed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.7 % (14)
6   - curil
7   - jarda53
7   - hvezdyn
9   - FrankieOnd
9   - Jean-Paul
9   - melakara
9   - phorsky1
9   - miroslav22
9   - marresi
7   - K882
10 - Jekky
7   - Brko68
6   - Roober
9   - louie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.33/0.294