reklama
 
ohodnotit

Opice v zimě

Un singe en hiver

Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Opice v zimě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2011
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.7.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2011
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2012
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2015
louie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12787minih12787Moje druhá láska (1994) 
My Girl 2 n
minih28291minih28291Pohádky ovčí babičky (1966) [TV seriál] 
Pohádky ovčí babičky n
minih82134minih82134Dvojitý agent (2011) 
The Double n
minih116974minih116974Smrtelná spravedlnost (2012) [TV film] 
Fatal justice n
minih8023minih8023Nebezpečná hra (1993) 
Dangerous Game n
minih16891minih16891Prázdniny pro psa (1980) 
Prázdniny pro psa n
minih46633minih46633Epidemie (1975) 
A Járvány n
minih57668minih57668Babicovy dobroty (2008) [TV pořad] 
n
minih21429minih21429Tři uprchlíci (1989) 
Three Fugitives n
minih72528minih72528Space Buddies (2009) [Video] 
Space Buddies n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.5 %
6   - curil
7   - jarda53
7   - hvezdyn
9   - FrankieOnd
9   - Jean-Paul
9   - melakara
9   - phorsky1
9   - miroslav22
9   - marresi
10 - Jekky
7   - Brko68
6   - Roober
9   - louie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137139

Poslední komentáře

Usmívej se, lásko má (1995) [TV ...

Usmívej se, lásko má
Podařený televizní film   režiséra Jaroslava Dudka a   scénáristy Františka   Pavlíčka na motivy povídky   Vladislava Vančury navodí   laskavou více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.291/0.256