Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Ong bak 2
POZOR, SPOILER

Jsme v Thajsku okolo patnáctého století. Nějaký muž prchá s malým klukem na koni. Muž kluka shazuje a sám je pak zastřelen šípy. Kluk se ocitá v kleci a pak je nucen bojovat o život s aligátorem. Právě v tomto okamžiku sem přichází Černang, takto bandita a hází mu zbraň. Klučina boj vyhraje a Černang jej bere s sebou. U něj v tlupě se klučina učí bojovat a zůstává natrvalo. Když pak projde zkouškami umění boje, předává mu Černang oficiálně přede všemi vládu.

Tieng se tedy stává vůdcem skupiny. A hned první přepadení mu vyjde na jedničku. Následně přijde na trh s otroky, kde zmlátí spoustu nepřátel a toho hlavního nechá hodit krokodýlům, stejně jako on jeho jako dítě. Pak má Tieng znovu povýšit, ale on chce pomstu. Vzpomněl si totiž na dětství, kdy jej i jeho rodinu zradil člověk a zabil mu matku. Jeho otce pak zabil jím najatý bojovník v černé masce. Povýšení tedy musí počkat a Tieng se vydává za svou mstou. Když zabije hlavního zrádce, narazí na dívenku, se kterou si jako dítě hrával. Ale také na vraha svého otce, totiž postavu s černou maskou. Přežít může jen jeden z nich.

Jenže on zde ten v masce vůbec není sám. Má Tieng naději proti obrovské přesile? A to na něj čeká ještě jedno velké překvapení.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Ong bak 2
Království zvané Ayutthaya ovládl za cenu velkých ztrát na životech jeden z generálů. Ne všichni jsou z tohoto nového vládce nadšeni. Jeden z největších odpůrců zmiňovaného generála má strach o svého syna Tinga a tak ho posílá pryč. Ten je však dopaden a zavlečen do otroctví. Díky pomoci bojové skupiny se povede Tingovi utéct. Ting začne trénovat bojová umění a brzy patří k nejlepším. A proto se vrací, aby dostál svého - POMSTY. Jedná se o volné pokračování filmu z roku 2005 The Protector. Opět se setkáme s velkou škálou bojových umění a především koncert dovedností Tonyho Jaa, který jo považován za nástupce Jet-Li a pravděpodbně bude časem pasován do role nej kung-fu mistra.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Ong Bak 3 (2010)

 Ong Bak 3 (2010)
Ong Bak 3 n
 
Žánr: akční
Země: Thajsko
Režie: Tony Jaa, Panna Rittikrai

(pokračování)

Ong-bak (2003)

 Ong-bak (2003)
Ong-bak n
 
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Thajsko
Režie: Prachya Pinkaew

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

11:10 - 11:25

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

10:20 - 11:30

55 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

65 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Reklama