Ong bak 2 (2008)

Ong bak 2
69.6 %
 
 
 
Film na Blu-ray
    Žánr: akční
    Země: Thajsko
    Délka: 110 min.
POZOR, SPOILER

Jsme v Thajsku okolo patnáctého století. Nějaký muž prchá s malým klukem na koni. Muž kluka shazuje a sám je pak zastřelen šípy. Kluk se ocitá v kleci a pak je nucen bojovat o život s aligátorem. Právě v tomto okamžiku sem přichází Černang, takto bandita a hází mu zbraň. Klučina boj vyhraje a Černang jej bere s sebou. U něj v tlupě se klučina učí bojovat a zůstává natrvalo. Když pak projde zkouškami umění boje, předává mu Černang oficiálně přede všemi vládu.

Tieng se tedy stává vůdcem skupiny. A hned první přepadení mu vyjde na jedničku. Následně přijde na trh s otroky, kde zmlátí spoustu nepřátel a toho hlavního nechá hodit krokodýlům, stejně jako on jeho jako dítě. Pak má Tieng znovu povýšit, ale on chce pomstu. Vzpomněl si totiž na dětství, kdy jej i jeho rodinu zradil člověk a zabil mu matku. Jeho otce pak zabil jím najatý bojovník v černé masce. Povýšení tedy musí počkat a Tieng se vydává za svou mstou. Když zabije hlavního zrádce, narazí na dívenku, se kterou si jako dítě hrával. Ale také na vraha svého otce, totiž postavu s černou maskou. Přežít může jen jeden z nich.

Jenže on zde ten v masce vůbec není sám. Má Tieng naději proti obrovské přesile? A to na něj čeká ještě jedno velké překvapení.  Autor: Pitryx

režie:
Tony Jaa
 
 
hraje:
Tony Jaa (Tiang), Primorata Dejudom (Pim), Santisuk Promsiri (aristokrat Siha Decho), Patthama Panthong (Lady Plai), Sorapong Chatree (Chernang), Nirut Sirichanya (mistr Bua), Petchtai Wongkamlao (Mhen), Pongpat Wachirabunjong, Dan Chupong (duch (Crow Ghost)), Sarunyu Wongkrachang (lord Rajasena)
 
 
scénář:
Panna Rittikrai
 
 
producent:
Panna Rittikrai
 
 
produkční společnost:
Sahamongkol Film International Co., Ltd.
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.