reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Odvaha

Courage

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
180 minut
„V úsilí zachránit svého syna riskuje matka v boji proti pašerákům kokainu vlastní život.“

Celkové hodnocení filmu Odvaha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2013
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48428minih48428X-Men Origins: Wolverine (2009) 
X-Men Origins: Wolverine n
minih61922minih61922Kouzlo Grace (2005) 
Nearing Grace n
minih73311minih7331117 dívek (2011) [DVD kinodistribuce] 
17 filles n
minih7303minih7303Electric Blue Special 015 (1989) 
n
minih42466minih42466Poručík Petr (1980) [TV seriál] 
Poručík Petr n
minih19898minih19898Superúčetní (1986) 
Superfantozzi n
minih44408minih44408Halloweenská noc (2007) 
Trick ’r Treat n
minih47958minih47958Zombie: Začátek (2007) [Video] 
Zombies: The Beginning n
minih111275minih111275Konec semestru (1974) [TV inscenace] 
Konec semestru n
minih41638minih41638Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus (2008) [DVD] 
Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
7   - curil
7   - Veronika42
6   - R.RICKIE
7   - rosta12
8   - Zdenek13
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

46 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

12:50 - 13:20

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

21 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.68/0.655