reklama
 
ohodnotit

Odborník na banky

Bank Shot

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
83 minut
„George C. Scott v roli vizionářského lupiče, který netouží jen po vyloupení banky, ale po tom ukrást ji celou.“

Celkové hodnocení filmu Odborník na banky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2015
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009
Puhdys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62842minih62842Komedie s růžemi (1984) [TV film] 
Komedie s růžemi n
minih7078minih7078Dva gauneři v poušti (1980) 
It Rained All Night the Day I Left n
minih46818minih46818Zločiny z vášně (2005) [TV film] 
Crimes of Passion n
minih112069minih112069Služebnice boží (2011) [TV film] 
Gottes mächtige Dienerin n
minih54477minih54477Matylda (2000) [TV seriál] 
n
minih7335minih7335Elvis Presley - Aloha From Hawaii - zkouška koncertu (1973) [TV film] 
Elvis: Aloha from Hawaii - Rehearsal Concert n
minih55498minih55498Letadlová loď Enterprise (2006) [TV minisérie] 
The Empire's Last Stand n
minih39372minih39372Cesta pastevců do třetího tisíciletí (2003) 
Hirtenreise ins dritte Jahrtausend n
minih60449minih60449Strážce bažin (2007) 
Dismal n
minih4324minih4324Blízká setkání třetího druhu (1977) 
Close Encounters Of The Third Kind n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (10)
8   - curil
7   - Bara.40
8   - satyr
7   - fred.appl
10 - dederon
8   - MysteryIll
7   - rosta12
8   - Johnny1
8   - Sheriff.Ja
9   - Puhdys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273895
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.352/0.306