reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Oči Laury Marsové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.5.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2011
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2005
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2005
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2008
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.3.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.5.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2008
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59346minih59346Věra – nevěra (1972) [TV inscenace] 
Věra – nevěra n
minih28152minih28152Dinosaurus (2000) 
Dinosaur n
minih14827minih14827Oheň s ohněm (1986) 
Fire with Fire n
minih3263minih3263Artuš, Merlin a Prchlíci (1995) 
Artuš, Merlin a Prchlíci n
minih44614minih44614Velké dobrodružství (2005) 
Ching din dai sing n
minih5811minih5811Tam, kde končí hvězdy (1989) 
Beyond the Stars n
minih33876minih33876Skutečný génius (1985) 
Real Genius n
minih27997minih27997Krátký film o lásce (1988) 
Krótki film o milości n
minih56328minih56328O statečné Kačence aneb Krčma hrůzy (1972) 
O statečné Kačence aneb krčma hrůzy n
minih24817minih24817Vyděrač (1937) 
Vyděrač n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.5 % (13)
7   - curil
6   - Lienocka22
7   - Petak69
6   - Saara77
5   - Ed
7   - Milicent
6   - red.mann
1   - miroslav22
6   - rosta12
8   - Johnny1
7   - scareface6
5   - miratskyl
5   - wrangler
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150721
Osobností: 634156
Fotografií: 574761
Plakátů: 273124
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Tři mušketýři (1961)

Tři mušketýři
Myslím, že tahle verze je   nejblíž knižní předloze a   kdo jiný by to měl dobře   natočit, když ne Francouzi?   Je to jejich historie a pan   více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní...

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
jak řekla má dcera, "   doufám, že natočí další   díl" ... to hovoří za vše,   nehledě na to, že i v kině   bylo slyšet, že dětem se to   líbí ...

Autor: ing | Hodnocení: 8 / 10

Tři mušketýři (1973)

Tři mušketýři
Pro mne druhé nejlepší   zpracování po francouzské   verzi z roku 1961. Je tady   romantika i noblesa, krásné   dámy a stateční pánové,   co víc si přát?

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.242