Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Noční talk show

Talk Radio

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
110 minut
„Skutečný příběh ostrého židovského moderátora, který byl zastřelen.“

Celkové hodnocení filmu Noční talk show

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2016
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.5.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2016
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2019
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2016
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2019
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39993minih39993Hitler: vzestup zla (2003) [TV film] 
Hitler: The Rise of Evil n
minih51402minih51402Umučení (2008) [TV minisérie] 
The Passion n
minih15972minih15972Po noci den (1955) 
n
minih41235minih41235Wolf Creek (2005) 
Wolf Creek n
minih21998minih21998V záři reflektorů (1984) 
Paroles et musique n
minih83112minih83112Parade (2011) [2k digital] 
Parada n
minih36332minih36332Dědictví Ferramontiů (1976) 
L‘ Eredita Ferramonti n
minih38270minih38270Cizinec (2003) 
Perfect strangers n
minih18989minih18989Sladké sny (1985) 
Sweet Dreams n
minih112073minih112073Tenkrát v Alžírsku (2005) 
Il était une fois dans l'oued n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (10)
8   - curil
7   - satyr
10 - cerfik
7   - Kycky
4   - Petak69
8   - MysteryIll
7   - Zaplman
8   - thornhill
8   - respect
8   - Jarda30
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 174046
Osobností: 672227
Fotografií: 694316
Plakátů: 330546
Obsahů a biografií: 159248

Poslední komentáře

Inferno (2016)

Inferno
Vzhledem k pandemické situaci   ve světě si raději   odpustím pro tentokrát   podrobnější komentář a   omezím se na konstatování,   že je to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Odhalený přístav (2012)

Víš kde máš v životě své bezpečné místo?

Odhalený přístav
Finská mozaika plná   podivných lidí, jejich   dětí, jejich osudů a okolo   nefalšovaná severská zima.   Panoptikum postav, povah,   tužeb a více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

O vytetovanom levovi na srdci

Lví srdce
Ani neviem, že nejaká   krajná pravica vo Fínsku je.   Ak áno, tak to asi nebude ako   v tomto filme, a ak hej, tak   až tak vyspelí rozumovo   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Čas probuzení (1990)

Čas probuzení
Tohle je jeden z těch filmů   co jdou až na dřeň. To, že   je točen podle skutečných   událostí mu ještě dodává   na mrazivosti ale i bez toho více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
I když romantický filmy moc   nemusím ,zkouknul jsem   to,klobouk dolů za herecké   výkony a klobouk dolů za   odvahu manželky vzít si za   více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení