ohodnotit

Noční talk show

Talk Radio

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
110 minut
„Skutečný příběh ostrého židovského moderátora, který byl zastřelen.“

Celkové hodnocení filmu Noční talk show

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2016
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.5.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2016
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2016
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63753minih63753Spřízněná duše (2008) 
Affinity n
minih53986minih53986Americká aféra (2009) 
An American Affair n
minih22864minih22864Vraždy v ulici Morque (1971) 
Murders in the Rue Morgue n
minih58579minih58579Melrose Place (2009) [TV seriál] 
Melrose Place n
minih122416minih122416Chlap na dvě věci (2014) 
My Man Is a Loser n
minih14203minih14203Nevinný (1976) 
L'innocente n
minih72015minih72015Pouta, která svazují (2010) [TV film] 
Ties That Bind n
minih64402minih64402Odcházení (2011) 
Odcházení n
minih23321minih23321X-15 (1961) 
X-15 n
minih9293minih9293Jak se točí Rozmarýny (1977) 
Jak se točí Rozmarýny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
8   - curil
7   - satyr
10 - cerfik
7   - Kycky
4   - Petak69
8   - MysteryIll
8   - thornhill
8   - Jarda30

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala: Cestou ...

23:45 - 01:10

69 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Klub poslední naděje (2013) [2...

23:05 - 01:00

109 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Hogo fogo Homolka (1970)

23:50 - 01:20

64 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Bikesalon

00:45 - 01:20

9 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.351/0.318