Zari
ohodnotit

Nine

Rok:
2009
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
4.3.2010
„Dokončit film, ale nepodlehnout vlivu žen, které jej obklopují, je těžké.“

Komentáře k filmu Nine

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Honey0105
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Muzikály mám opravdu ráda a   na tenhle jsem tedy šla do   kina. Docela komicky se nás v   kině na film Nine sešlo   devět. Musím se přiznat,   že příběh je třeba   zajímavější ve filmu   Chicago, ale tady excelovalo   obsazení. Navíc byl velice   zajímavý vztah Guida k jeho   ženě a k milence. Myslím   si, že to tam opravdu také   mluvilo za hodně. Nejvíc   nadšená jsem asi byla z   výstupu Fergie, která mě   svojí písničkou Be Italien   dostala do kolen. Tahle hudba   mi k ní prostě sedí i více   než hip-hop, protože to   dokázala opravdu skvěle   vyzpívat. Dále bylo hezké   prostředí filmu. Itálii   miluju a když jsem byla ,asi   měsíc před uvedením filmu,   v Římě, tak tedy na toto   představení visely plakáty   naprosto všude. Tam se film   chytl opravdu hodně. Tady u   nás je to podle mě o dost   slabší. Byla jsem na filmu s   dvěma kamarádkama. Jedna   byla naštvaná, že na to   vůbec šla a druhá byla ale   nadšená z příběhu. A já   jsem byla spokojená. Asi se   víc tedy těším ze   soundtracku, který mám doma,   než z úplného filmu, ale   stejně si myslím, že tento   muzikál byl zfilmován dobře   a jsem ráda, že si mezi   velikány jako Chicago a   Moulin Rouge můžu přihodit   i tento snímek.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2012
Pokud se nemýlím, jedná se   o variaci na tvůrčí i   osobní krizi Felliniho 8 1/2,   který mě kdysi zanechal   samotnou se svými rozpaky...   Zhudebněné hledání cesty   ven zaujalo mnohem více, než   jsem si zprvu dokázala   přiznat - méně absurdní,   správně dramatické, hodně   atmosférické, propletené   černobílými vzpomínkami,   ozvláštněné kompilací   útržků Felliniho filmů a   místy italštější než   Itálie. Bezesporu největší   oživení má na svědomí   hudba a divadelní aranžmá,   hned v závěsu se však   plouží nahrbený, rozervaný   a zoufalý Daniel Day-Lewis,   obklopený nádherou   hollywoodských žen (které v   každém výstupu dokazují,   že jsou skutečnými   herečkami) v úžasných   scénách, jimž vévodí Be   Italian, My Husband Makes   Movies a Cinema Italiano.   Nějak se nebojím ten film   nazvat zážitkem...
eduardf
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Trochu nijaká atmosféra,   některé písně slabší,   ale herecké výkony na   úrovni. Celkově jsem čekal   víc od režiséra Chicago.   Skvělé číslo Penelope Cruz   (od 21 min.) :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

16 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Historie SS

12:20 - 13:15

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:35

21 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Reklama