reklama
 
ohodnotit

Nikola Šuhaj

Žánr:
Rok:
1947
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
28.2.1947

Celkové hodnocení filmu Nikola Šuhaj

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2006
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2017
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.4.2009
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2009
Estelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18653minih18653Senzační svět (1992) 
Cool World n
minih23573minih23573Zamilované ženy (1969) 
Women in Love n
minih28083minih28083Východ - Západ (1999) 
Est-Ouest n
minih44440minih44440Vášeň v tanci (2006) 
El Cantante n
minih63648minih63648Pépé a Claude (1967) 
Le vieil homme et l'enfant n
minih154222minih154222Táta je doma 2 (2017) 
Daddy’s Home 2 n
minih59419minih59419Hale and Pace (1988) [TV seriál] 
Hale and Pace n
minih19490minih19490Spojka pro Dallas (1994) 
The Dallas Connection n
minih44614minih44614Velké dobrodružství (2005) 
Ching din dai sing n
minih131794minih131794Deník puberťačky (2014) 
The Diary of a Teenage Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 % (14)
6   - curil
7   - Erkul
8   - clara.bow
7   - Petra.Barb
5   - Serpentina
5   - melakara
4   - fred.appl
5   - Tonykla
10 - dederon
6   - rosta12
8   - gyzmo
9   - tvo
4   - ali.alicka
2   - Estelle

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.47/0.419