Zari
ohodnotit

Nezdolné trio

Bian Cheng San xia

Další název:
Magnificient trio
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
104 minut
„Čest, Msta, Patriotizmus“

Komentáře k filmu Nezdolné trio

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2015
Studiová záležitost s   poněkud známou dějovou   zápletkou. Takovéhle   podobné náměty se   používali docela často.   Tyran na vysokém postu,   bezpráví a někdo, kdo ve   všem udělá pořádek.   Příběh je napsán dobře   nejen po dramatické stránce.   Občasné souboje kung-fu už   vše jen zpestřují. I zde   platí využití tolik známé   šablony zahrnující souboj   na konci snímku. Vyprávění   je volné a tak tedy velmi   srozumitelné. Naprosto   nenáročný snímek pro   každého.
mirhasik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Typický boj dobra se zlem.   Chamtivý soudce vydírá   vesničany a i přes příkaz   císaře dál vybírá daně.   Vůdce vesnice se proto   rozhodne unést jeho dceru a   soudce vydírat. Soudce   samozřejmě pošle vojáky,   proti kterým by únosci   neměli žádnou šanci, kdyby   se u jejich chatrče   znenadání neobjevil   šlechetný návratilec z   válek LU, který je nejen   výborný bojovník, ale také   synovec ministra :o) Soudce se   proto rozhodne, že nebude   plýtvat své vojáky a na   únosce pošle vězně. Mezi   nimi je však i bývalý   pobočník mistra LU, který   se k němu samozřejmě   přidá a ostatní vězně   pobije. Zoufalý soudce   najímá dvě bandy   hrdlořezů a vedením   pověří svého osobního   strážce - výborného   bojovníka s mečem, aby   únosce zlikvidoval. Ten však   začíná pochybovat a nakonec   se k únoscům přidá.   Závěrečný boj tohoto   nezdolného tria nejen se   soudcovskými vojáky, ale i s   bandou najatých vrahů je pak   to, na co celý film čekáte   :o)
hejtman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2006
Béčková podívaná,špatný   scénář,spousta věcí   nedává smysl,skokový   děj,nevýrazní herci,kteří   skoro nic nepředvedou.Zatím   asi nejhorší film na dané   téma co jsem viděl,alespoň   za poslední dobu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Já, Eloise (Me, Eloise)

Já, Eloise
Me, Eloise

Prázdniny (The Holiday)

Prázdniny
The Holiday

Larry McGrath

McGrath Larry

Strašidlo na volné noze (The Ghost and Mrs. Muir)

Strašidlo na volné noze
The Ghost and Mrs. Muir

Naposled navštívené:
Já, Eloise (Me, Eloise)

Já, Eloise
Me, Eloise

Prázdniny (The Holiday)

Prázdniny
The Holiday

Larry McGrath

McGrath Larry

Strašidlo na volné noze (The Ghost and Mrs. Muir)

Strašidlo na volné noze
The Ghost and Mrs. Muir