reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nezapomenutelný příběh

An Affair to Remember

Další název:
Leo McCarey's An Affair to Remember / Nezabudnutelná aféra (SK)
Rok:
1957
Délka:
109 minut
„Na souši i na moři, ve dne i v noci, navždy.“

Celkové hodnocení filmu Nezapomenutelný příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2010
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.12.2008
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2015
Angelitos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32102minih32102Jestřáb kontra Hrdlička (1952) 
n
minih88177minih88177Jednoruký šermíř (1971) 
Shin du bei dao n
minih16167minih16167Pohyblivý terč (1996) 
Moving Target n
minih24495minih24495Žena z vrchov (1955) 
n
minih5353minih5353Cukrová bouda (1980) 
n
minih50920minih50920Kronika bombardéra (1967) 
Chronika pikiruješčevo bombardirovščika n
minih21278minih21278Tretí šarkan (1985) 
n
minih13093minih13093Mustangové (1961) 
The Misfits n
minih143798minih143798Dítě Bridget Jonesové (2016) 
Bridget Jones's Baby n
minih86255minih86255Putování s dinosaury (2013) 
Walking with Dinosaurs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
7   - Frolíček
8   - melakara
7   - satyr
8   - Milicent
6   - KKralik77
7   - rosta12
9   - Johnny1
6   - AgentBláha
10 - PitrsM
6   - Angelitos
8   - Roober

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.476/0.452