reklama
 
ohodnotit

Nezapomenutelný příběh

An Affair to Remember

Další název:
Leo McCarey's An Affair to Remember / Nezabudnutelná aféra (SK)
Rok:
1957
Délka:
109 minut
„Na souši i na moři, ve dne i v noci, navždy.“

Celkové hodnocení filmu Nezapomenutelný příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2010
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.12.2008
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2015
Angelitos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4957minih4957Cartouche (1962) 
Cartouche n
minih51299minih51299Holiday (1938) 
Holiday n
minih19284minih19284Sněženky a machři (1982) 
Sněženky a machři n
minih47021minih47021Rodina Nessova (1984) [TV seriál] 
The Family-Ness n
minih20171minih20171Šest stupňů odloučení (1993) 
Six Degrees of Separation n
minih25295minih25295Kámoš (1996) 
Shiloh n
minih6452minih6452Divokým Kurdistánem (1965) 
Durchs wilde Kurdistan n
minih23778minih23778Země nikoho (2001) 
Ničija zemlja n
minih28214minih28214Loganova válka - Čest zavazuje (1998) [TV film] 
Logan's War: Bound by Honor n
minih17498minih17498Příště budeme chytřejší, staroušku! (1982) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
7   - Frolíček
8   - melakara
7   - satyr
8   - Milicent
6   - KKralik77
7   - rosta12
9   - Johnny1
6   - AgentBláha
10 - PitrsM
6   - Angelitos
8   - Roober

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

12:00 - 12:30

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:20

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144355
Osobností: 615223
Fotografií: 539384
Plakátů: 258138
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Donšajni (2013)

Pitomost

Donšajni
V rámci dopoledního   sledování televize na   pozadí jsem vypila dlouhé   kafe u tohoto filmu a   zapomněla jsem, že jsem   chtěla dělat i něco více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

xXx: Návrat Xandera Cage (2017)

xXx: Návrat Xandera Cage
Osobně nebýt toho že se v   celku člověk vůbec nenudí   pořád se něco děje ,tak   dávám přednost jedničce i   přes to že je tu více akce   tak více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.562/0.523