reklama
 
ohodnotit

Nevítaná návštěva

Houseguest

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
109 minut
„Nevítaná návštěva neznamená vždycky jen pohromu - a tahle zvlášť!“

Celkové hodnocení filmu Nevítaná návštěva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.2.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75028minih75028Střelec (2009) [Video] 
Triggerman n
minih106208minih106208Laura, její hvězdička a příšera ze snu (2011) 
Lauras Stern und die Traummonster n
minih11984minih11984Manželé a milenci (1992) 
La villa del venerdi n
minih12793minih12793Moje letní story (1994) 
It Runs in the Family n
minih16729minih16729Pouť prokletých (1976) 
Voyage of the Damned n
minih36777minih36777Jarmark marnosti (2004) 
Vanity Fair n
minih27497minih27497Zbraň davového šílenství (1997) [TV film] 
Weapons of mass distraction n
minih33458minih33458Blafuj jako Beckham (2002) 
Bend It Like Beckham n
minih42989minih42989Nelítostná rasa (2005) 
Fierce People n
minih95930minih95930Létající Kiwi (2012) 
Kiwi Flyer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
4   - curil
8   - satyr
9   - oulisna
2   - miroslav22
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275834
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.403/0.365