reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevítaná návštěva

Houseguest

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
109 minut
„Nevítaná návštěva neznamená vždycky jen pohromu - a tahle zvlášť!“

Celkové hodnocení filmu Nevítaná návštěva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78547minih78547Ice Blues (2008) 
Ice Blues n
minih5101minih5101Cibulové pole (1979) 
The Onion Field n
minih44245minih44245Společné Vánoce (2007) 
This Christmas n
minih20567minih20567Tam, kde je srdce (1990) 
Where the Hearts Is n
minih31865minih31865Krajní meze: Králové písku (1995) [TV film] 
The Outer Limits: Sandkings n
minih47509minih47509Tajemství starověku - Mumie (2001) 
Ancient Secrets - Mummies n
minih29034minih29034Návrat do Macon County (1975) 
Return to Macon County n
minih15040minih15040Orel přistál (1976) 
The Eagle Has Landed n
minih22424minih22424Veselé velikonoce (1984) 
Joyeuses Paques n
minih29496minih29496Řezník, kněz a prostitutka (2000) 
Picking Up the Pieces n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
4   - curil
8   - satyr
9   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - Kloby

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Gomera

18:15 - 18:45

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

57 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141532
Osobností: 606241
Fotografií: 526408
Plakátů: 253908
Obsahů a biografií: 130293

Poslední komentáře

Das Frauenhaus (1977)

Das Frauenhaus
Tentokrát mi film připadá   jako snůška všech možných   námětů, které Jess Franco   ve svých filmech používá.   Námět je slabý,   striptýzový více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Prázdniny v Provence (2015)

trapas

Prázdniny v Provence
To je komedie?? Hrůza a děs.   Ani jednou se nebylo proč   zasmát. Sorry   jako.....Zbytečně vyhozené   prachy za natáčení

Autor: pettra | Hodnocení: 1 / 10

Opakovaný rány do jeho nevinný h...

Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy
Jeden z nevtipnějších   dílů celého seriálu. Podle   Charlieho teorie se zde   vysvětlí, proč je Jake v   myšlení tak pomalý. Alan se   více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Pasažéři (2016)

Pasažéři
Sci - fi to já rád   :-).
Tady mně tvůrci velice   potěšili. Jak dějem, tak i   viz. efekty a triky. Martin   Sheen byl v roli robota -   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Zajímavě pojatý film.
Měl   jsem úplně jinou představu,   než to, co jsem viděl, ale   na tom víceméně   nezáleží. Vždycky to   záleží jenom více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.621/0.598