Zari
ohodnotit

Nevinné lži [TV cyklus]

Klukovina (2012) - 5. díl

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
72 minut
„Msta učiteli ze strachu. Každý má někdy důvod neříct pravdu.“
 

Obsah filmu Klukovina

 
Tři třináctiletí kamarádi mají vážné problémy se svým učitelem. Potřebovali by se ho zbavit. Co takhle obvinit ho ze sexuálního obtěžování? To funguje, četli to v novinách. A on si stejně nic jiného nezaslouží. Ani se mu vlastně tolik nestane, jenom ho přeřadí na jinou školu. Je to vlastně napůl jen taková hra. Udělají to, ale něco je špatně. Nějak se to zamotává. Hra jim pomalu začíná přerůstat přes hlavu. Chtěli by to zastavit, ale strach, přístup rodičů a okolí už nedovolí přiznat pravdu. Lavina se dala do pohybu. Najednou místo dětských věcí řeší dospělé záležitosti, na které nejsou ani trochu připraveni – svědomí, trest a odpovědnost...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

argenson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2016
Velmi dobře udělaný film o tom, jak strašně   snadné je zničit život spoustě lidí. Člověk   se až bojí domejšlet, jaké je pozadí   skutečných caus na podobné téma.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.3.2013
Jedna věc je dívat se na to "jen" jako   na film, druhá je až krutá uvěřitelnost,   pravděpodnobnost, že by se něco takového mohlo   opravdu stát. Dobré, uvěřitelné herecké   výkony; jen ten konec dost utržený. Film   naprosto vystihuje "můj" názor, že   nejhorší na světě jsou 3B: blbost, bolest a   bezmoc (v libovolném pořadí).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Klukovina (2012) [TV epizoda]Marek TaclíkZdeněk PiškulaMarek Taclík
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zlatý věk formule 1 (1)

Zlatý věk formule 1
1

Naposled navštívené:
Zlatý věk formule 1 (1)

Zlatý věk formule 1
1