Zari
ohodnotit

Netvoři z Beringova moře [TV film]

Bering Sea Beast

Další název:
Beast of the Bering Sea; Netvor z hlbín
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
83 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Netvoři z Beringova moře
POZOR, SPOILER

Mladík Owen Powers hledá v přístavišti Glenna Huntera. Najde jeho dceru Donu, která tu něco svařuje. Je poslán na jejich loď zvanou Černý barel. Večer jedou k jeskyni, kde je i naleziště zlata. Zde se pár mladíků potopí, a jeden z nich, Jonas, je něčím napaden. Je mrtev. Glenn to chce ututlat, ale jeho mladší bratr Joe je proti. Nakonec však souhlasí, že to zatím nikomu neřeknou.

Glenn prohrává dražbu o zábor místa. Vyfoukne mu to místní boss Thorn. Jenže sedm dní je ještě zadržovací lhůta, a tak se Glenn rozhodne rychle bagrovat a dostat tak co nejvíce zlata.

K lodi přichází Megan Arthurová, profesorka mořské biologie. Ta ráno našla Jonasovu mrtvolu a nyní to přišla oznámit. Také tvrdí, že Jonase nezabil žralok, ale jiný predátor. Ten z obětí vysává krev. Glenn mezitím na moři přichází o kamaráda Tobbyho, kterého usmrtila neznámá příšera. Ta vzápětí vyletí a dostane se na loď. Glenn se musí bránit. Ještě stihne vyslat nouzové volání a Dona s bratrem a Owenem jsou zde. Glenn je v bezvědomí, z jeho hrudníku se vydere na svět tatáž létající příšera, kterou byl napaden. Jen menší. Tato je odchycena a dopravena k Megan. O život přichází další muž. Dona i její bratr zde vidí další létající potvoru. Málem na to setkání doplatili. Zachránili se odplutím na lodi.

Owen mezitím spolupracuje s Megan. Něco málo už zjistili. Ale přivezený vzorek prchá. Spojí se s ostatními a začíná boj. Dvě potvory se povede zabít. Vyjde najevo, že jsou citlivé na světlo. Thorn posílá své lidi na zábor i s náložemi. Ti jsou napadeni a hned je jich o pár méně.

Dona s oběma mládenci se rozhodne pro boj a těžbu, i když s tím Megan nesouhlasí. John, který od začátku pomáhá Thornovi, protože je narkoman a dluží mu prachy, jej vyhledá s žádostí o smazání dluhu. Thorn o tom nechce ani slyšet, chce půlku lodi. A tak se na jedné palubě sejdou všichni včetně Megan. Thornovův muž má zajistit osudnou nehodu. Přichází noc a potvory útočí. Střílí se jako u Verdunu, jednoho tvora zabije Dona intenzívním světlem. Takže jsou do boje zařazeny i reflektory. Nakonec je rozhodnuto napadnout je tam, kde žijí...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Netvoři z Beringova moře
Dvojčata Donna a Joe se zabývají hledáním a těžbou zlata v odlehlých končinách Beringova moře. Jednoho dne narazí na hordu děsivých bytostí, připomínajících mořské upíry. Poté, co se jejich otec stane obětí krvelačných kreatůr, sourozenci se rozhodnou spojit síly s oduševnělou mořskou bioložkou a odvážným plavčíkem. Buď netvory zabijí, nebo ty zabijí je...

Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 10:10

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

08:30 - 09:30

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

09:20 - 10:30

8 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Milton R. Krasner

Krasner Milton R.

Graham Barker

Barker Graham

Naposled navštívené:
Milton R. Krasner

Krasner Milton R.

Graham Barker

Barker Graham