Zari
ohodnotit

Nestřílejte!

Niet Schieten

Další název:
Don't Shoot
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
120 minut

Komentáře k filmu Nestřílejte!

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2022
Smutné drama podle skutečné   události, kdy gang lupičů a   vrahů řádil v 80. letech v   Belgii a dodnes nebyl nikdo z   nich potrestán. Je   neuvěřitelné, že tohle se   děje i v civilizované zemi,   kde někdo kdo páchá   násilí nejhrubšího zrna,   vlastně v pohodě uniká   spravedlnosti. Film samotný   jsem čekal emotivnější a o   něco lepší i tak zajímavé   a smutné.
ladislava.blazkova.7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2021
Tak to je síla!
Teprve včera jsem zhlédla   tento belgický film.Je to   film podle skutečných   událostí,kdy řádění   psychopatů stálo život   skoro 30 nevinných lidí a   nikdy nebyl nikdo   usvědčen.Proč ,je   evidentní-spojení s   policejními složkami a   politiky je vidět na sto   honů...ovšem nebyli to   členové levicových   skupin,proto ten neúspěch.Co   dodat?Iluze o spravedlnosti a   objektivitě západních prý   demokratických zemí   totálně selhala..
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2019
Film sice chvílemi ztrácí   na tempu, ale nosné téma   dodnes nepotrestaného   zločinu je natolik   zajímavé, že diváka   zaujme. Dříve autorská   licence a filmařská fantazie   je dnes bohužel, a právě i   v Belgii, skutečností.   Příběh třicetiletého   volání starého muže po   spravedlnosti končí do   ztracena, ale zůstává pocit   hnusu nad provázaností   zločinců, policistů a   politiků.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Brigitte Kirsten

Kirsten Brigitte

Jurij Kuzjurin

Kuzjurin Jurij

Naposled navštívené:
Brigitte Kirsten

Kirsten Brigitte

Jurij Kuzjurin

Kuzjurin Jurij