Zari
ohodnotit

Nespoutaní

Running Free

Další název:
Túžba po slobode (SK)
Rok:
1999
Délka:
85 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Nespoutaní
V jižní části afrického kontinentu leží překrásná země plná kontrastů zvaná Namibie. Poušť, rozkládající se na tomto území, patří k nejstarším na světě a její okraj tvoří nehostinné pobřeží.

A právě na tomto vzdáleném a nedostupném místě žijí nádherní divocí koně, prohánějící se mezi písečnými dunami. Nikdo netuší, jak se sem dostali, a o jejich existenci ví jen pár vyvolených.

Sergei Bodrov a Jeanne Rosenberg vytvořili krásný příběh, vyprávějící o přátelství osiřelého chlapce a koně, jenž před zotročením volí svobodu a utíká do pouště...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Nespoutaní
V južnej časti afrického kontinentu leží prekrásna krajina plná kontrastov zvaná Namíbie. Púšť, ktorá sa rozkladá na tomto území, patrí k najstarším na svete a jej okraj tvorí nehostinné pobrežie, opradené mnohými tajomstvami.A práve na tomto vzdialenom a nedostupnom mieste žijú nádherné divé kone, preháňajúce sa medzi piesočnými dunami. Nikto netuší, ako sa sem dostali, ale podarilo sa im prežiť. Vie o nich len pár ľudí a len výnimočne sa ich podarilo vyfotografovať. Režisér Sergej Bodrov a scenáristka Jeanne Rosenbergová zasadili do tohto rámca príbeh o priateľstve osirelého chlapca a koňa, ktorý volí slobodu pred otročením pre ľudí a preto utečie do púšte.

Zdroj: Markíza


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Misty Mills

Mills Misty

Naposled navštívené:
Misty Mills

Mills Misty