reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nespoutaní

Running Free

Další název:
Túžba po slobode (SK)
Rok:
1999
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Nespoutaní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.8.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2007
Lukeronka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2010
Terci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2010
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61370minih61370Videokracie (2009) 
Videocracy n
minih124902minih124902Vojačky (2014) 
Zero Motivation n
minih50539minih50539La Habanera (1937) 
La Habanera n
minih51736minih51736Odvážná holka (2004) [TV film] 
Brave New Girl n
minih86149minih86149Atlas mraků (2012) 
Cloud Atlas n
minih15471minih15471Postrach Joe Moran (1984) [TV film] 
Terrible Joe Moran n
minih33135minih33135Útek zo Zlatej krajiny (1977) [TV seriál] 
Útek zo Zlatej krajiny n
minih22835minih22835Vražda v Bílém domě (1997) 
Murder at 1600 n
minih61225minih61225Quantum Apokalypsa (2010) [TV film] 
Quantum Apocalypse n
minih50785minih50785Hlavní podezřelý (2006) [TV film] 
Premier suspect n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.1 %
5   - curil
7   - rosta12
4   - extremek.c
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
7   - KURUAZIE
6   - Samanta
9   - Lukeronka
9   - Terci
10 - Gepardice7
10 - Rico0041
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141654
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.686/1.661