reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nespoutaná volnost

Liberty Heights

Další název:
Liberty Heights - Rock'n'Roll & krumme Geschäfte
Rok:
1999
Délka:
127 minut
„Antisemitismus, rasové problémy a období dospívání v Baltimoru roku 1954.“

Celkové hodnocení filmu Nespoutaná volnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2013
zuzana.shilla.novak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.8.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31070minih31070Chladný jako led (1991) 
Cool as Ice n
minih49014minih49014Krev mojí krve (2009) 
Le premier cercle n
minih4898minih4898Cable Guy (1996) 
The Cable Guy n
minih17913minih17913Rocky 5 (1990) 
Rocky V n
minih143378minih143378Portrét lásky (2015) [TV film] 
Heart of the Matter n
minih51654minih51654Gung ho!: Ofenzíva v Pacifiku (1943) 
'Gung Ho!': The Story of Carlson's Makin Island Raiders n
minih7568minih7568Faraón (1965) 
Faraon n
minih127753minih127753Letní lásky (2014) 
Zomer n
minih15778minih15778Piano (1993) 
The Piano n
minih48048minih48048Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008) 
How to Lose Friends & Alienate People n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
7   - curil
8   - Bara.40
4   - mat.ilda
3   - zuzana.shi
6   - Snura
6   - Faye
5   - Petak69
7   - MysteryIll
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Vyhnáni po Chartě: Jan Bednář

14:40 - 15:05

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:05

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252316
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.516/0.487