Zari
ohodnotit

Neporazitelná Kristy

Cui hua kuang mo

Další název:
Undefeatable; Final Heat; Bloody Mary Killer
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Neporazitelná Kristy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2014
Cynthia Rothrock byla svého   času jediná ženská, která   se dokázala prosadit ve   filmech zaměřená na bojová   umění. A rozhodně měla co   předvést. Že příběhy   značně vyzařovaly svou   jednoduchostí, že jeden   patos střídal druhý a že   se objevovala spousta   nelogičností nám bylo na   počátku 90. let, kdy jsme   takovéto filmy přímo   hltali, vcelku jedno.   Nejdůležitější byli   hlavně akční bojové   scény. Při dnešním pohledu   se na to již koukáme trochu   rozpačitě, ale přesto se   musí uznat, že tento snímek   patří v její filmografii k   těm lepším. Z nostalgie se   k němu rád vracím. Kromě   filmového zážitku ve mě   vyvolává i jisté   vzpomínky.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2022
Kristy se mstí
Povedený akční film s   Rothrock a jeden z jejích   nejlepších. Pobaví i zaujme   mnohými bitkami. Hlavní   záporák je taky velmi   zajímavý. Příběh o   pomstě smrti sestry a   zastavení vraha je dobrý.   Film se mi líbil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dostat Cartera (Get Carter)

Dostat Cartera
Get Carter

Naposled navštívené:
Dostat Cartera (Get Carter)

Dostat Cartera
Get Carter