Zari
ohodnotit

Není kam utéct

A Lonely Place to Die

Další název:
The Long Weekend; Todesfalle Highlands
Rok:
2011
Délka:
99 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Není kam utéct
POZOR SPOILER

Horolezci na skále, Alison a Ed, se dopustí chyby. Následuje pád, který zadrží lana. Třetí muž jménem Rob jim pomůže. Vlastně o nic nešlo, nikomu z těch tří se nic nestalo. A tak v klidu dokončují sestup k horské boudě, kde je čekají další dva lidi. Večer si společně zahrají karty a trošku popíjejí.

Druhý den musí trochu měnit plán kvůli počasí. Už jsou v lese, když jde jeden močit, a zdá se mu, že něco slyší. Jdou tedy po zvuku a nalézají rouru trčící ze země. Evidentně vede dolů vzduch. Oni to odhrabou a nalézají velkou bednu. V ní najdou malou holku. Rozhodnou se jí pomoci. Jenže jsou v těžkém terénu daleko od lidí. Rozdělí se tedy. Rob a Alison se pokusí dostat slaňováním k řece. Rob padá a Alison později také. On je mrtev, ona však žije. Alex, Jenny a Ed zatím s malou holkou, které začali říkat Anna, jdou jinudy. Alison je dosti potlučená, ale pokračuje v pochodu. Zatím dva muži zabijí dva lovce jelenů. Alison se setká s přáteli u řeky. Jenny je střelena do hlavy a ostatní prchají. Setkají se v lese, ale ti dva pronásledovatelé jsou jim v patách. Utíkající nastraží tě dvěma pronásledovatelům, a nyní je jisté že i únoscům, léčku, která je však zaplacena životem. Konečně se ocitají ve městě na policejní stanici. Kolem panuje bujaré veselí, je zde totiž slavnost v maskách. Ocitají se zde také únosci, ale i jiná dvojice mužů. Ta je totiž chce dostat. Jeden z únosců vyjednává a druhý střílí jako zběsilý. Chce dostat zachránce Anny za každou cenu. Smrtelné nebezpečí zvyšuje jejich schopnosti, ale proti zkušeným zabijákům to asi moc platné nebude.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Není kam utéct
Když se parta mladých horolezců rozhodla zdolat jeden z mohutných skalních masivů, všichni se těšili na náročný výstup, při kterém jejich těla zaplaví pořádná dávka adrenalinu. Nemohli tušit, že je uprostřed hor Skotské vysočiny čeká nerovný souboj. Při přechodu horského hřebene objevili podzemní skrýš a v ní uvězněné malé děvčátko. Osvobozením srbské dívenky z rukou únosců pro všechny začíná děsivé dobrodružství, na které ti, co přežijí strastiplnou cestu zpátky do civilizace, nikdy nezapomenou.

V hlavní roli strhujícího příběhu odehrávajícího se uprostřed překrásné horské scenerie se nám představí Melissa George. Do jedné z dalších rolí obsadil anglický režisér Julian Gilbey populárního českého herce Karla Rodena.

(oficiální text distributora)


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:25 - 01:10

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

28 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

173 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

18 minut již uběhlo
157 minut zbývá do konce

Reklama