reklama
 
ohodnotit

Nehasit! Hořím! [TV cyklus]

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
260 minut, 10 dílů cca 25min
„Příběhy talentovaných teenagerů, kteří neznají nudu“

Celkové hodnocení filmu Nehasit! Hořím!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2011
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.11.2015
petruska16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73477minih73477Můj báječný rozvod (2008) [TV divadelní představení] 
n
minih42384minih42384Malá Miss Sunshine (2006) 
Little Miss Sunshine n
minih59857minih59857Svět ve válce (1973) [TV seriál] 
"The World at War" n
minih14577minih14577O perlové panně (1997) 
n
minih54841minih54841Hora jménem Andělská (1993) [TV film] 
Hora jménem Andělská n
minih27773minih27773Gladiátor (2000) 
Gladiator n
minih86647minih86647Máte mě! (2010) [TV pořad] 
Máte mě! n
minih13947minih13947Nell (1994) 
Nell n
minih21820minih21820Útěk z New Yorku (1981) 
Escape from New York n
minih39580minih39580V pravé poledne (2000) [TV film] 
Hign Noon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (7)
2   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
1   - Robinson
6   - rosta12
7   - tvo
10 - troufalka
1   - petruska16

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

51 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

26 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

1 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.128/0.09