ohodnotit

Nehasit! Hořím! [TV cyklus]

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
260 minut, 10 dílů cca 25min
„Příběhy talentovaných teenagerů, kteří neznají nudu“

Celkové hodnocení filmu Nehasit! Hořím!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2011
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.11.2015
petruska16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59476minih59476EZO.TV (2009) [TV pořad] 
EZO.TV n
minih37731minih37731Putování s pravěkými lidmi (2003) 
Walking with Cavemen n
minih14264minih14264Něžný barbar (1989) 
Něžný barbar n
minih48107minih48107Utopím si ho sám (1989) [TV film] 
Utopím si ho sám n
minih27549minih27549Dvojí obvinění (1999) 
Double Jeopardy n
minih39810minih39810Kvílení vlkodlaků 5 (1989) 
Howling V: The Rebirth n
minih13745minih13745Nebezpečná rychlost 2: Zásah (1997) 
Speed 2: Cruise Control n
minih52647minih52647Ferda v cizích službách (1977) 
Ferda v cizích službách n
minih7834minih7834Gangsteři (1991) 
Mobsters n
minih35937minih35937Princezna za dukát (1991) [TV inscenace] 
Princezna za dukát n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (7)
2   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
1   - Robinson
6   - rosta12
7   - tvo
10 - troufalka
1   - petruska16
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.129/0.099