reklama
 
ohodnotit

Nebeský louda

Nebeskij tichochod

Další název:
Dívčí letka, Небесный тихоход
Žánr:
Země:
Rok:
1945
Délka:
78 minut
„Ceněné válečné drama z roku 45“

Celkové hodnocení filmu Nebeský louda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2011
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2014
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2005
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5815minih5815Dallas (1978) [TV seriál] 
Dallas n
minih22698minih22698Vojna a mír (1956) 
War and Peace n
minih51612minih51612Důvěrnosti (2007) 
Towelhead n
minih51106minih51106Ukradené léto (2002) 
Stolen Summer n
minih45554minih45554Tři srdce (2007) [TV film] 
Tři srdce n
minih58450minih58450Bohatýr z hor (1942) 
Georgij Saakadze n
minih24941minih24941Do naha! (1997) 
The Full Monty n
minih2423minih2423A co dál, doktore? (1972) 
What's Up, Doc? n
minih41932minih41932Ještěři (2001) 
Raptor n
minih9270minih9270Jak chutná smrt (1995) 
Jak chutná smrt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 % (11)
5   - Erkul
3   - řepešínský
6   - hvezdyn
8   - pataamat
6   - Edward52
8   - moldovan
5   - lucymat
6   - melakara
8   - soptik
9   - Area
8   - tvo

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Margaret Thatcherová: Železná ...

08:30 - 10:00

46 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:50 - 09:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:20

1 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634101
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.137/0.099