reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Návrat na Brideshead [TV seriál]

Brideshead Revisited

Rok:
1981
Délka:
659 minut, 11 dílů
„Britský romantický seriál o zakázané lásce a ztrátě nevinnosti.“

Celkové hodnocení filmu Návrat na Brideshead

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2012
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2012
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2010
Audrey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2010
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45081minih45081Kariéra (1959) 
Career n
minih35879minih35879Hřbitov pro cizince (1991) [TV inscenace] 
Hřbitov pro cizince n
minih17011minih17011Proč já? (1989) 
Why Me? n
minih17870minih17870Robin a Mariana (1975) 
Robin and Mariana n
minih26471minih26471Varúj! (1947) 
n
minih15657minih15657Perlový náhrdelník (1965) 
n
minih45505minih45505Shrekoleda (2007) [TV film] 
Shrek the Halls n
minih4673minih4673Broučci (1995) [TV seriál] 
Broučci n
minih27112minih27112Živelná pohroma (1999) 
Forces of Nature n
minih12623minih12623Mladé pušky (1988) 
Young Guns n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 %
8   - clara.bow
9   - payo1555
8   - cerfik
8   - satyr
9   - Audrey
8   - Blanche21
10 - Dagfra3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.257/0.235