reklama
 
ohodnotit

Návrat na Brideshead [TV seriál]

Brideshead Revisited

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
659 minut, 11 dílů
„Britský romantický seriál o zakázané lásce a ztrátě nevinnosti.“

Celkové hodnocení filmu Návrat na Brideshead

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2012
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
Audrey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2010
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44348minih44348Nádherná země (1959) 
The Wonderful Country n
minih4300minih4300Bláznova kronika (1964) 
Bláznova kronika n
minih37727minih37727Sob Robbie: Velké sobí závody (1999) 
n
minih24955minih24955Tajemství loňského léta (1997) 
I Know What You Did Last Summer n
minih64917minih64917Sněhová královna (1966) 
Snežnaja koroleva n
minih31292minih31292Bílý šeřík (1943) 
n
minih21710minih21710Únik (1991) [Video] 
Fast Getaway n
minih28854minih28854Rexík (1967) [TV seriál] 
Reksio n
minih26547minih26547Sahara (1943) 
Sahara n
minih15382minih15382Pancho se žení (1946) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 % (7)
8   - clara.bow
9   - payo1555
8   - satyr
8   - cerfik
9   - Audrey
8   - Blanche21
10 - Dagfra3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151255
Osobností: 635354
Fotografií: 575888
Plakátů: 273943
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Poslední král (2016)

Poslední král
Nádherné prostředí a   scenérie. Film byl dobře   natočen, má jednoduchý   děj, naštěstí nic   složitého a zamotaného.   Vlastně od začátku se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Nevěstin otec (1950)

Nevěstin otec
Vdávat dceru? No, to je   pěkná lapálie. Hlavně pro   peněženku. Skromný rodinný   příběh vypráví   ´Nevěstin otec´, tedy   přesněji řečeno, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.246/0.206