ohodnotit

Návrat na Brideshead [TV seriál]

Brideshead Revisited

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
659 minut, 11 dílů
„Britský romantický seriál o zakázané lásce a ztrátě nevinnosti.“

Celkové hodnocení filmu Návrat na Brideshead

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2012
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
Audrey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2010
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25402minih25402Karlovy Vary a lázeňský kraj (1996) 
n
minih47910minih47910Soukromé pasti (2008) [TV cyklus] 
Soukromé pasti n
minih9935minih9935S nasazením života (1968) [TV seriál] 
Stawka większa niż życie n
minih8608minih8608Houpačka (1990) 
n
minih11174minih11174Láska z pasáže (1984) 
Láska z pasáže n
minih8643minih8643Hra o život (1956) 
n
minih32164minih32164Přepadení (1953) 
n
minih25749minih25749Bugs Bunny v zemi slonů (1996) 
Bugs Bunny in the Land of Elephants n
minih66949minih66949Alvin a Chipmunkové 3 (2011) 
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked n
minih49827minih49827Bludiště (1994) [TV inscenace] 
Bludiště n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 % (7)
8   - clara.bow
9   - payo1555
8   - satyr
8   - cerfik
9   - Audrey
8   - Blanche21
10 - Dagfra3

TV Program

ČT1 - Rapl

20:00 - 21:05

48 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

20:00 - 21:00

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

33 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154563
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279931
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Mnohem lepší než jednička.   Děj je zasazen do campu, což   má prostě prvky hororu a je   vám jasné že se tam něco   stane. Film si výborně hraje více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Oni (2008)

Oni
Tenhle home invasion horor se   mi líbil. Nebyl bez chyby   nebo výborný, to ne, ale byl   dobrý. Režisérův účel   byl hlavně ten, aby se divák více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 6 / 10

Masakr v Texasu (1994)

Masakr v Texasu
Jsem jeden z mála, kdo dal   čtyři hvězdy. Dialogy jsou   místy sice debilní, ale mně   se to líbilo. Hlavně výkon   tehdy mladého McConaugheyho, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Nejhustější youtuber je v   Rubavě!? Další odpad   české stanice Prima. Jeden   seriál a celkem i povedený   už běží na Nově, ale tady   se více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.232/0.19