Jeden svět
ohodnotit

Naše dovolená a jiné pohromy

What We Did on Our Holiday

Další název:
Ein Schotte macht noch keinen Sommer
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
95 minut

Obsah filmu Naše dovolená a jiné pohromy

 
Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec?

Zdroj: FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Naše dovolená a jiné pohromy >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.5.2015
Musím říct, že už začátkem jsem rostla... a   rostla... a rostla, pak jsem si buď zvykla nebo   se věci příjezdem do Skotska zlepšily, tzn.   děti byly méně vytáčecí, postava otce se   upozadila a matka neměla tolik příležitostí   předvádět svou afektovanost - prakticky   momentem, kdy se tahle "úžasná"   rodinka vmísila mezi příbuzenstvo a děj se   více soustředil na dědečka - oslavence, mě   zvědavost, ač celkem neochotně, přiměla   pokračovat. I tak vše, oč bych se připravila,   bylo kromě krás Skotské vysočiny a k ní   přiléhající typické muziky jen něco   úsměvných situací, které potvrzují, že   upřímnost a spontánnost se téměř výhradně   váže k období začátku a konce života, tedy k   dětem a starcům, zbavených tíhy   společenských požadavků, kteří tak   nemívají daleko od myšlenky k jejímu   provedení na základě toho, co si opravdu   přejí - mezidobí nás staví do pozic pozérů   a intrikánů, stržených proudem konvencí a   ohledů... Přes toto milé uvědomění jde o   rodinnou komedii - nakolik přehnanou, přesto   dietní - že si ji znovu rozhodně nedám.
Evička
Hodnocení:
Přidáno: 19.1.2015
Titulky
Dobrý den, nevíte, kde by se k tomuto filmu daly   stáhnout titulky? (když ne české, tak alespoň   anglické)


Hodnocení:n12345678910
Naše dovolená a jiné pohromy (2014)Naše dovolená a jiné pohromy (2014)Naše dovolená a jiné pohromy (2014)Naše dovolená a jiné pohromy (2014)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10