reklama
 
ohodnotit

Nájemní vrazi [TV film]

The Collectors

Další název:
Nájomní vrahovia
Žánr:
Země:
Rok:
1999
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nájemní vrazi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2006
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2007
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2012
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22440minih22440Vesmírné komando (1991) 
Suburban Commando n
minih75012minih75012V prudké sluneční záři (1964) 
The High Bright Sun n
minih35224minih35224Náš příběh (1984) 
Notre histoire n
minih72858minih72858Filmová hvězda (2008) 
Major Movie Star n
minih14966minih14966Ona, jedině ona (1996) 
She's the One n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih2325minih23251 + 1/2 policajta (1993) 
Cop and Half n
minih141076minih141076Příběh zločinu (1995) 
Victim of Desire n
minih60709minih60709Oči války (2009) 
Triage n
minih12983minih12983Mrtví prezidenti (1995) 
Dead Presidents n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
4   - curil
5   - M.A.G.
6   - MaKy92z
6   - sluníčko
8   - KURUAZIE
9   - jaja77
6   - Roman14
7   - mirek52

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes

18:55 - 19:20

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.473