reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Náhradní díly

Rezervni deli

Další název:
Spare Parts
Země:
Rok:
2003
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
4.12.2003
„Cílová stanice: Evropa“

Celkové hodnocení filmu Náhradní díly

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2008
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2007
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2008
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2007
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2008
Benyk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2007
dlapi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2007
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2004
Pejpr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34891minih34891Dalších deset minut 1 (2002) 
Ten Minutes Older: The Trumpet n
minih36751minih36751Brouk (2002) 
Bug n
minih52679minih52679Oči teroru (1994) 
Eyes of Terror n
minih41442minih41442Bratři (2004) 
Brødre n
minih34232minih34232Mléčná dráha (1969) 
La voie lactée / La via lattea n
minih9814minih9814Jurský park (1993) 
Jurassic Park n
minih5288minih5288Kontakt (1997) 
Contact n
minih44177minih44177Chci to! (2007) 
I Want Candy n
minih31940minih31940Písně z druhého patra (2000) 
Sånger från andra våningen n
minih48394minih48394Lovecká sezóna 2 (2008) [Video] 
Open Season 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 %
8   - Justik66
5   - Mlapiska
7   - xebece
9   - sakro
7   - rosta12
6   - Myshitchka
7   - leopard60
7   - Benyk
6   - dlapi
7   - marjanka
7   - Pejpr

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

58 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

63 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.217/0.191