Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Nahá pravda
Nepříliš odůvodněné podezření vede manželský pár k zahájení rozvodového řízení, načež začnou navzájem zpochybňovat svoje důvody a tím nalézají prostor pro novou romantiku...


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu Nahá pravda
"Nahá pravda". Základní námět tohoto amerického filmu není docela původní: mladí manželé, kteří se mají rádi, se pro maličkost poškorpí tedy proto, že manžel nechce věřit, že dobrodružství jeho ženy s učitelem zpěvu ve venkovském hostinci bylo tak docela nevinné - rozvedou se a po čase se smíří, když se jejich láska očistila ohněm vzájemné žárlivosti. Jejich styk i po zkušební dobu je umožněn tím, že proto, že nemají dítě, vymíní si manžel, že každých čtrnáct dní bude navštěvovat psíka, který byl při rozvodu přiřčen manželce. Režie Lea Mc Careye dala všem těmto příhodám tolik svěžího tempa a nových vtipných nápadů a především oba hlavní představitelé Irenna Dunnová a Cary Grand tolik přirozené roztomilosti a vynalézavosti, že z tohoto námětu vyrostla v novém rouše a v novém podání veselohra opravdu zábavná jejiž humor je bez kazů nevkusu a chtěné grotesknosti.


Autor: Asmodej

Popis / Obsah / Info k filmu Nahá pravda
Snímek vychází ze stejnojmenné divadelní hry Arthura Richmana z roku 1921 (předtím už dvakrát zfilmované) a vypráví příběh manželů Warrinerových, které teprve rozvod přesvědčí o tom, že se mají opravdu rádi. Oba hlavní představitelé dokonale souzněli s improvizační tvůrčí metodou režiséra, který neváhal často se odchylovat od natáčecího scénáře. Z komediální tvorby režiséra, který vytvořil populární dvojici z komiků Stana Laurela a Olivera Hardyho, je tento snímek patrně nejlepší – obdržel Oscara za režii.

televizní program


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zítra vstanu a opařím se čajem...

15:50 - 17:20

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Archivní tajemství

17:05 - 17:35

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - 3Bobule (2019)

15:50 - 18:00

76 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Ženy v běhu (2019)

16:50 - 18:52

16 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Reklama