reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Naděje umírá poslední

Chances Are

Další název:
Jaké jsou šance?; Je naděje
Rok:
1989
Délka:
108 minut
„Láska až za hrob není vždycky nejlepším řešením.“

Celkové hodnocení filmu Naděje umírá poslední

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2009
Xanthe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2010
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2010
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2004
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.8.2011
Olina7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2016
Jeannej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
sumidej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2013
sponka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2009
Aimee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39418minih39418Million Dollar Baby (2004) 
Million Dollar Baby n
minih39675minih39675Uprostřed noci (1959) 
Middle of the Night n
minih11209minih11209Lavina (1994) [TV film] 
Avalanche n
minih54409minih54409O skřítku Racochejlovi (1997) [TV seriál] 
O skřítku Racochejlovi n
minih40599minih40599Hooligans (2005) 
Green Street Hooligans n
minih86478minih86478Máte slovo s M. Jílkovou (2008) [TV pořad] 
Máte slovo s M. Jílkovou n
minih27888minih27888Dekameron (1971) 
Il Decamerone n
minih50839minih50839Pan North (1988) 
Mr. North n
minih142919minih142919Nemocnice Motol (2016) [TV pořad] 
Nemocnice Motol n
minih46366minih46366Osobní spravedlnost (2007) 
The Flock n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
7   - satyr
6   - Petak69
7   - Xanthe
7   - rosta12
5   - kvaca
6   - Myšák
6   - nienne
7   - Olina7
7   - Jeannej
10 - sumidej
10 - sponka
7   - Aimee

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

66 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

41 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.545/0.522