reklama
 
ohodnotit

Na startu je delfín

Další název:
Dolphin Is Lined Up for the Start
Rok:
1974
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1975

Celkové hodnocení filmu Na startu je delfín

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.9.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.6.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.2.2017
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2014
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2009
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.1.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2010
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2008
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2014
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2012
Arlin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25299minih25299Hřích a vykoupení (1994) 
Since and Redemption n
minih54922minih54922Nickyho rodina (2011) 
Nickyho rodina n
minih90305minih90305Babovřesky (2013) 
Babovřesky n
minih37519minih37519Ochránce (2005) 
The Pacifier n
minih60208minih60208Je dobrá, slaďoučká (1983) 
Je dobrá, slaďoučká n
minih9431minih9431Jdi, řekni spartským (1977) 
Go Tell the Spartans n
minih67545minih67545Amerika (2009) [TV film] 
America n
minih26898minih26898Skrytý prameň (1973) 
Skrytý prameň n
minih44469minih44469Oběť: Lovec krve (2007) 
Rise: Blood Hunter n
minih5820minih5820Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1976) [TV inscenace] 
Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
3   - curil
4   - Erkul
6   - green-tea
2   - Pitryx
5   - martin.stu
5   - Charlie35
3   - Rene1
6   - melakara
6   - R.RICKIE
5   - nick4
7   - Jarda.ftr
7   - Krupe
6   - mikee007
6   - Milicent
6   - rosta12
5   - POMAJZ
7   - Ondra44
6   - Xell
10 - labelle
6   - Arlin

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mámy...

09:00 - 09:50

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

09:00 - 09:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:45 - 10:00

59 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262460
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Král Lear (2003) [TV divadelní p...

Král Lear
Vydržel jsem se dívat v   televizi jen na půlku, herci   excelovali, ale tato hra mě   nic neříkala, jistěže   vidět ji online u hradu je   více >

Autor: jarda53

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.427