reklama
 
ohodnotit

Na generálův rozkaz

Uomini contro

Další název:
Many Wars Ago
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Na generálův rozkaz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.11.2009
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9032minih9032Chvějící se země (1964) 
Пядь земли n
minih18154minih18154Rudý škorpión (1988) 
Red Scorpion n
minih31235minih31235Člověk ze západu (1958) 
Man of the West n
minih23013minih23013Příbuzenstvo (1979) [TV inscenace] 
Příbuzenstvo n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih39592minih39592Nesnáze pana účetního (1976) 
Il secondo tragico Fantozzi n
minih40937minih40937O hradu Zásadce (1969) [TV inscenace] 
n
minih2991minih2991Anděl a ďábel (1946) 
L'angelo e il diavolo n
minih15716minih15716Pět hříšníků (1964) 
Pět hříšníků n
minih13388minih13388Na stromě (1971) 
Sur un arbre perché n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
7   - Erkul
3   - tvo
7   - sekkos
4   - mirisek
2   - Collie
6   - MIGELO26
6   - qweztr

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes

18:55 - 19:20

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

39 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.187/0.15