Zari
ohodnotit

Můj příběh

Další název:
Môj príbeh
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
9.1.2020

Komentáře k filmu Můj příběh

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2021
Emotivní snímek   odvyprávěný komorním   stylem za podpory působivé   kamery. Další křižovatka   života, kde si hlavní roli   zahrála Vlastina Svátková.   Příběh o domácím násilí   mající své následky a   životní nejistotu. Pocit   osobního zoufalství a   smíření s osudem zároveň   vede až k divácké diskuzi o   daném případu. Hrdinka   příběhu se statečně   pokouší poprat s nepřízní   osudu a to se zájmem svých   rodičů i za pomoci   přítelkyň. Prostředí   baletek nijak nepřekvapí,   ale je vkusné. Příběh se   zaměřuje na problematiku   domácího násilí na   ženách a typické ženské   přirozenosti danou   problematiku řešit. Snímek   je natočen v uměleckém   dojmu, což přináší i   vizuální koncept na celém   zpracování, i když to   poměrně dost často   zadrhává. Tvůrci se   zřejmě snažili natočit   atmosféricky a emočně něco   podobného, jako je   ´Příběh '88´ (1989), ale   i když je snaha hodně   znatelná, jakoby tomu chyběl   ten správný tah na branku.   Milan Knažko v roli otce   vyznívá přirozeně, ale dva   bodyguardi u něj, kterými si   s násilníkem vyřídí   mafiánským způsobem účty,   aniž by jeho postavení bylo   vysvětleno, je hodně laciný   výjev. Nejedná se tedy o   komedii, romantiku či drama.   Jedná se jen o pouhou   zpověď mladé ženy,   jejichž osud je   reálnější, než by si kdo   myslel.
beneva
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.1.2021
Na dnešní poměry, tedy   vzhledem k tomu, jak   náročný již je divák, je   toto romantické drama hodně   slabé. Tak vezměme si na to   lupu.
Námět celkem   zajímavý, dramatizace (až   na vystupňování tajemství,   jak ke zranění Eli došlo)   plochá, jednoduchá,   nezajímavá až nudná.   Balet, golf, tlachání v   cukrárně. Vše jen   náznakové, stylizované,   načinčané. Herci si u   natáčení zjevně   odpočinuli a ještě za to   dostali zaplaceno. Neboť o   podání nějakých hereckých   výkonů se nedá hovořit.   Byl to takový príma výlet   do Zlína a na golfové   hřiště v Čeladné (kde to   dobře znám).
Obvykle   se nad filmem zamyslím. Co mi   může dát? Co bych si z něj   mohla vzít do života? No,   snad radu. Nepouštěj chlapa   k pánvi...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

15:25 - 16:05

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

15:00 - 15:45

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:40 - 15:35

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:25 - 16:40

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sean Lucore

Lucore Sean

Anna a král (Anna and the King)

Anna a král
Anna and the King

Naposled navštívené:
Sean Lucore

Lucore Sean

Anna a král (Anna and the King)

Anna a král
Anna and the King