reklama
 
ohodnotit

Motýlí čas

Rok:
1990
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1991
„Kombinovaný hraný a animovaný dětský film, moderní pohádka plná dětské obraznosti a fantazie.“

Celkové hodnocení filmu Motýlí čas

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2012
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4057minih4057Skvělé dobrodružství Billa a Teda (1989) 
Bill & Ted's Excellent Adventure n
minih51363minih51363Lenny, zázračný pes (2005) 
Lenny the Wonder Dog n
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih52632minih52632Zázrak v Krakově (2004) 
Csoda Krakkóban / Cud w Krakowie n
minih54727minih54727Saw 6 (2009) 
Saw VI n
minih29872minih29872Pravda o Charliem (2002) 
The Truth About Charlie n
minih32597minih32597Showtime (2002) 
Showtime n
minih52238minih52238Vlak (1973) 
Le train n
minih74883minih74883Znovu vstaň (2009) 
8 fois debout n
minih106624minih106624Věř mi (2013) 
Trust Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - curil
8   - jmenuji.se
9   - Matematick
7   - melakara
6   - rosta12
7   - POMAJZ

TV Program

ČT1 - Labyrint (2015) [TV seriál]

20:00 - 21:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Rozbřesk 6. června 1944: Připr...

20:00 - 20:55

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144364
Osobností: 615238
Fotografií: 539398
Plakátů: 258144
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Podle mě dost slabý film.   Slabé herecké výkony Krause   a Polívky. Ostatní v pohodě   a jasně nejlepší byli   Novotný se Stivínovou. Bylo   více >

Autor: Bape | Hodnocení: 4 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.403/0.367