Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Mosul

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2021
SWAT v Mosulu...
Kdo viděl solidní a drsný   dokument V Mosulu (2018) tak   zde může sledovat to   podobné jen jako film.   Nepřikrášlený, drsný,   špinavý snímek, který   ukazuje jednotky SWAT, které   svádí tvrdé a dlouhé boje   proti IS nejen asi v Mosulu,   ale hlavně tam. Jak film   ukazuje, válku odsýraj   většinou ti co za nic   nemůžou a snad se Iráku   blýská na lepší časy a   tyhle hrůzy se tam opakovat   nebudou. Film je slušný,   vypadá reálně, ale   dokument, který zde zmiňuji   byl v mnohém hnusnější.   Taky ono rozlišit, kdo byl   kdo, koho IS naverboval nebo   donutil, na tohle se asi moc   nekoukalo a soudy se   vynášely rychle, buďme   rádi, že tohle se nás   netýká a snad týkat nebude   a že v Iráku snad nastane a   nejen tam KLID!
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.6.2021
Autentické a surové...
Po prepadáku menom Foxtrot   Six som od tejto produkcie   Netflixu nečakal žiadne   zázraky.Našťastie som sa   sklamal.Príjemné herecké   výkony v našich končinách   neznámych hercov ma   prekvapili, ale vrcholom bola   autentickosť a surovosť   snímku.Pre ľudí, ktorí   dokážu vidieť svet len v   čiernobielych škatuľkách   by to mala byť povinnosť.
Film jednoznačne   doporučujem.
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2021
Věřím tomu, že tenhle film   je hodně podobnej   skutečnosti (ta je patrně   horší). Humus, zmatek,   špína, střelba na všechno,   žádný slitování.   Samozřejmě něco je v tomhle   filmu navíc, ale nevadí to.   Za tu syrovost - velmi   silných 8 hvězdiček. Dám   to ještě jednou a možná   hodnocení zvednu. Válka je   svinstvo a tahle - obzvlášť   velký svinstvo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama