reklama
 
ohodnotit

Moloch

Další název:
Молох / Molokh
Rok:
1999
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Moloch

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.2.2013
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2009
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.9.2015
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.5.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39716minih39716Arsene Lupin - zloděj gentleman (2004) 
Arsène Lupin n
minih31766minih31766Deník princezny (2001) 
The Princess Diaries n
minih57794minih57794Karate Kid (2010) 
The Karate Kid n
minih53063minih53063Morfium (2008) 
Morfij n
minih9253minih9253Jaguár (1996) 
Le jaguar n
minih21446minih21446Třída (1983) 
Class n
minih36358minih36358Ohnivý oceán (2004) 
Hidalgo n
minih56142minih56142Moon (2009) 
Moon n
minih38152minih38152Rány (1998) 
Rane n
minih3067minih3067Angel Heart (1987) 
Angel Heart n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.2 %
7   - Justik66
1   - mat.ilda
8   - Klapka
6   - zepo
6   - rosta12
1   - MetelskuBl
4   - rec
4   - Kloby
10 - volam

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mámy...

09:00 - 09:50

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

09:00 - 09:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:45 - 10:00

59 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262460
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Král Lear (2003) [TV divadelní p...

Král Lear
Vydržel jsem se dívat v   televizi jen na půlku, herci   excelovali, ale tato hra mě   nic neříkala, jistěže   vidět ji online u hradu je   více >

Autor: jarda53

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.178/0.143