ohodnotit

Modrá nota

La note Bleue

Další název:
Błękitna nuta; Blankytná nota
Země:
Rok:
1991
Délka:
135 minut

Celkové hodnocení filmu Modrá nota

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2016
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2018
Jana1976
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2018
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34306minih34306Muž v ohni (2004) 
Man on Fire n
minih9114minih9114Indiánský bojovník (1955) 
The Indian Fighter n
minih23256minih23256Watusi (1959) 
Watusi n
minih43814minih43814Samá chvála (2004) 
Eulogy n
minih47132minih47132Harakiri (1962) 
Seppuku n
minih146336minih146336Muzzikanti (2016) 
Muzzikanti n
minih3642minih3642Zebří hlava (1992) 
Zebrahead n
minih49116minih49116Uranus (1990) 
Uranus n
minih73822minih73822Bělehradský fantom (2008) [DVD kinodistribuce] 
Beogradski Fantom n
minih43947minih43947Superlhář (2007) 
Full of It n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 % (8)
8   - curil
6   - Kuvik
6   - satyr
7   - Kycky
7   - rockwoman
8   - Johnny1
5   - Jana1976
8   - jerigrau

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

19 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

44 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

29 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639077
Fotografií: 586184
Plakátů: 278208
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.383/0.343