reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mikey

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.5.2006
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2013
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.7.2008
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2014
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2013
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2009
marta310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.7.2009
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40709minih40709Chatova země (1972) 
Chato's Land n
minih41278minih41278Posedlá (2004) 
Blessed n
minih25214minih25214Největší pecivál na světě (1982) 
Popolvár najväčší na svete n
minih19382minih19382Soudný den (1949) 
n
minih29867minih29867Černé ovce (2006) 
Black Sheep n
minih18669minih18669Sestra v akci 2 (1993) 
Sister Act 2: Back in the Habit n
minih7792minih7792Frona (1954) 
n
minih43904minih43904Přednosta (2003) 
The Station Agent n
minih49095minih49095Návrh (2009) 
The Proposal n
minih30777minih30777Stíny mrtvých (2001) 
The Body n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 %
3   - hvezdyn
4   - 261972
6   - vojtam
7   - New
2   - davidek
7   - marci22
4   - Lasy
6   - luan66
9   - oulisna
6   - ASPHALT
10 - POČÍTAČ
9   - KURUAZIE
5   - marta310
8   - Nik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147878
Osobností: 626342
Fotografií: 561926
Plakátů: 266492
Obsahů a biografií: 135754

Poslední komentáře

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   hodně rozvláčným dějem.   Co mi ale vadí více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

To (2017)

To
Na remaky si nepotrpím, ale   tento je opravdu kvalitní.   Nikdy bych si však nemyslela,   že budou 2 části, ale v   dnešní době se to vlastně více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.177/0.131