reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mikey

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.5.2006
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2013
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.7.2008
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2014
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2013
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2009
marta310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.7.2009
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51813minih51813Volání mrtvých (2003) [TV seriál] 
Tru Calling n
minih6660minih6660Doktor smrt (2005) 
The Final Patient n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih33365minih33365Lovec (1980) 
The Hunter n
minih91464minih91464Ďáblova slza (2010) [TV film] 
The Devil's Teardrop n
minih24849minih24849Zlaté ptáče (1932) 
Zlaté ptáče n
minih24557minih24557Smrt mouchy (1976) 
n
minih6178minih6178Děvčata, nedejte se ! (1937) 
n
minih42707minih42707Vraždy po internetu (1997) 
Office Killer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 %
3   - hvezdyn
4   - 261972
6   - vojtam
7   - New
2   - davidek
7   - marci22
4   - Lasy
6   - luan66
9   - oulisna
6   - ASPHALT
10 - POČÍTAČ
9   - KURUAZIE
5   - marta310
8   - Nik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143586
Osobností: 612727
Fotografií: 536353
Plakátů: 256937
Obsahů a biografií: 131638

Poslední komentáře

Mámy na nože (2014)

Mámy na nože
Zase jedna americká pipulka   se bude vdávat a ženská   část rodiny se půl roku   dopředu může zvencnout.   Navíc se ukáže, že matky   jsou dvě více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Doktor Hollywood (1991)

Doktor Hollywood

Doktor Hollywood
Je pohodový film pro celou   rodinu se sympatickým   Michaelem J. Foxem v plné   formě, kterého mám rád, v   hlavní roli. Ukazuje, i když   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Eva Nová (2015)

Nenový příběh Evy Nové

Eva Nová
Tento film je zejména   úžasným hereckým koncertem   Emilie Vašáryové. Né zcela   veselý film o tom, že   zestárnout není snadné, pro   nikoho. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Mission: Impossible II (2000)

Mission: Impossible II
MI jsou prostě skvělé filmy   a i když dvojka je asi trochu   mimo hlavní proud, díky   neskutečně akčním scénám   (jak jinak od Johna Wo) je to více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 9 / 10

Hádej kdo? (2005)

Hádej kdo?
Před asi deseti lety jsem ten   film jednou viděl a teď jsem   se poslední dva roky snažil   vzpomenout si na to, ja se to   jmenuje. No a když jsem více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.201/0.151