Zari
ohodnotit

Melancholie der Engel

Další název:
The Angels' Melancholia
Rok:
2009
Délka:
158 minut, (165 minut - při premiéře)

Obsah filmu Melancholie der Engel

 
Na počátku filmu se po letech potkávají dva přátelé a společně vzpomínají na těch pár dní, během kterých kdysi dávno dali naplno průchod své zvrácenosti a bez zábran realizovali všechny své nejúchylnější a nejmorbidnější fantazie. Tenkrát se seznámili se dvěma zajímavými dívkami a odvezli je na svůj zchátralý statek. Tam se k nim připojilo ještě pár dalších podivných existencí. První polovina filmu je spíše popisná, s minimálním dějem a soustředí se hlavně na budování nihilistické atmosféry. Je plná záběrů na rozkládající se mršiny, sliz za lezoucími šneky a další rekvizity, které jsou prokládány existenciálními rozhovory úchylných...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.3.2017
No, síla to je, to se musí nechat. Ale pokud   někdo viděl pár věcí asijské provenience,   už ho nemůže nic překvapit. Tedy se mnou to   zas tak nějak moc necloumalo. Děsně mne štval   rychlý střih, ale ten mne štve ve všech   filmech. Jinak však šlo o volovinu se spoustou   záběrů na brouky a šneky, to jsem se měl jako   poco? Dost záběrů bylo v jakémsi pološeru a   mlze. Body dolů. Ty zbytečně kecy kolem toho   také být nemusely, jen to natáhlo stopáž do   neúnosné míry. Pissing nemusím, ten mne v   trans neuvádí, a nějaké ty perverzity, jééé   těch už jsem viděl. Takže, celkově, jak   výše řečeno, pro mne nic překvapivého ani   nic nového, tím méně zajímavého. Ale ocenit   to musím, to bych lhal sám sobě. Jinak naprosto   přesně to vyjádřil Omnibus hned koment pode   mnou. Sám bych to lépe nepodal.
Omnibus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2013
Hnus - pod kůži se ale nezažere.
Ono by to mohlo být i zajímavé, nechat se bez   zábran unášet na vlně maximálního hnusu a   jen ho nechat s čvachtáním proplouvat skrz   hlavu, jenže to nešlo. Pracně budovanou   atmosféru rozkladu a zmaru systematicky   narušovaly pseudofilosofické kecy.

TOHLE   OPRAVDU NATOČIL MAGOR! Mám na mysli ty nudné a   otravné dialogy. Navíc nepatřím k lidem,   které i padesátý sedmý záběr na lezoucího   šneka dostane do extáze, ani nejsem „hororový   fajnšmekr“ typu „Násilí na lidech mi   nevadí, ale ať mi nikdo nesahá na zvířata“.   Sebepomaleji rozšlápnutá ještěrka je pořád   jen rozšlápnutá ještěrka, žádné drama. A   protože jsem z vesnice, tak i u detailních   záběrů zabíjačky prasete se mi akorát   začnou sbíhat sliny na jitrnice.

Zvrhlíci   byli sice zajímaví týpci, vykreslení   plasticky, za ty jsou body navíc, ale ty   oběti... Jak mě mají pocitově rozbourat na   nich páchané zvrácenosti (a že jich tam   nakonec bylo), když o nich dohromady nic nevím   (u dvou a půl hodinového filmu na to snad času   bylo dost), kromě toho, že do příběhu se   dostaly jaksi podivně a ne příliš   uvěřitelně, furt se tam jen mrcasí   (popojíždějí na kolečkovém křesle), jak   tělo bez duše, od kobylek k pavoukům a zpět a   občas si zahulí nebo si šlehnou, dokud je   někdo nevykuchá. Pardon, ale o takové   flegmatické a nudné nány se prostě nejde bát.  

Čili: odporné a zvrácené? To ano.   Působivé? Moc ne.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Melancholie der Engel (2009)Melancholie der Engel (2009)Melancholie der Engel (2009)Melancholie der Engel (2009)
Reklama